Diriliş Ertuğrul'daki başarısıyla dünyaya açılan Engin Altan Düzyatan'dan üzücü karar! Anlaşması bitti

TRT1’de seyirciye görsel bir şölen sunan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisindeki başrol ayrılığı ekran başındakileri derinden etkileyecek. Diriliş Ertuğrul’dan sonra Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı projesiyle dizi tutkunlarına her hafta unutulmayacak anlar yaşatan Engin Altan Düzyatan’ın veda kararı sosyal medyayı salladı.

Diriliş Ertuğrul'daki başarısıyla dünyaya açılan Engin Altan Düzyatan'dan üzücü karar! Anlaşması bitti
Diriliş Ertuğrul'daki başarısıyla dünyaya açılan Engin Altan Düzyatan'dan üzücü karar! Anlaşması bitti
GİRİŞ 02.06.2022 16:29 GÜNCELLEME 02.06.2022 16:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul’da 5 sezon geçirdikten sonra yine bir tarihi projeyle anlaşma sağlayan ve sezon başından beri izleyenlerin soluk soluğa takip ettiği sahneler çıkaran Engin Altan Düzyatan’dan üzen haber geldi. Çekimleri ES Yapım imzasıyla İstanbul, Marmaris ve Antalya’da gerçekleştirilen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda 16 Eylül 2021 tarihinden bu yana rol alan Engin Altan Düzyatan’ın ayrılık kararı alması sevenlerine hayal kırıklığı yaşattı.

Teşkilat’ın Pınar Gümüş’ünden kötü haber! Ezgi Şenler’le ilgili sevenlerini üzen gelişme…Teşkilat’ın Pınar Gümüş’ünden kötü haber! Ezgi Şenler’le ilgili sevenlerini üzen gelişme…

19 Mayıs Perşembe tarihinde TRT1’de yayına giren 31.son bölümde, Engin Altan Düzyatan’ın üstlenmiş olduğu Oruç Reis karakterinin ağır bir yara alması izleyenlerin aklında bir soru işareti bıraktırdı. ‘’Oruç Reis yaşam savaşını kaybedecek mi?’’ sorgusu yapılırken ekranların yetenekli oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’yla yollarını ayıracağı gelişmesi gün yüzüne çıktı. Tv100’den Birsen Altuntaş’tan alınan habere göre; senaristliğinde Hasan Erimez ile Serdar Özonalan’ın bulunduğu ve yapımcılığında ise Serdar Öğretici ile Yusuf Esenkal’ın yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Engin Altan Düzyatan’ın hikayesi sona erecek.

Pelin Akil, Cemre Gümeli gibi isimlerin arkasından Engin Altan Düzyatan’ın da macerasının biteceği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi yakın bir tarihte sezon finaline girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabii diziye çok şey kattı ama 1 yıldır gitti gidecek gitti gidecek senaryo ona göre uyarlanıyor değiştiriliyor net olarak ayrılması iyi olmuş zaten diğer elemanı başrolde hazırladılar. Başta çok sıkıntılı başladı milli ve manevi yönler çok azdı normal bir denizci hikayesi gibiydi sonra yapımcı mı senaristler mi Ne değişince dizi bayağı iyi oldu
    Cevapla
  • Tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    Enigin altan y tarihi añlatmakdan bashga bir dizide gormek mumkin deyil ancak tarihi dizileriñ efsanesi
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte zaten oruc reis erken oluyor hayrettin cezayiri aliyor yanlis olan ne asil eksik olan havelsan filmlere bilgisayar animasyonlari ile katki saglayabilir yuzuklerin efensisi avatar 300 spartali gibi
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk 10-15 bölümde Sırlar Kitabı diye birşeyin peşinden koşup durdular. Kaç kere yönetmen vs değişti. Sürekli "biri kaçırılır/öldürülür onun öcü alını" ve arada da yavaş yavaş adacıklar fethedilir. Eee ekmek parası. Cezayiri Osmanlıya bağlayan Oruç Reis oyuncu ve reytingden dolayı öldü gitti. Kelime-i şehatdet bile getirtemediler. Olmayınca içte, eğreti duruyor.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi ile Barbaroslara zarar veriliyor biranönce final yaptırın.Diziyi artık komedi filmi diye izliyoruz.Bu kadar tutarsızlık bu kadar basit diyaloglar bu kadar basit deniz savaşları sahneleri;Saymakla bitmeyecek hatalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar