Ahmet Hakan'dan Selçuk Tepeli'ye: Niye artistlik yapıyorsun yeğenim?

Gazeteci Ahmet Hakan, canlı yayında ekrana bardak fırlatan FOX TV spikeri Selçuk Tepeli'ye, "Niye artistlik yapıyorsun yeğenim? Orası senin tepkisel artistliklerinin sahnesi mi? Müsamere çocuğu musun sen" diye tepki gösterdi.

GİRİŞ 23.05.2022 15:24 GÜNCELLEME 23.05.2022 15:25
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerle alakalı bir haberin ardından sinirlenerek önünde duran bardağa vurmuş, rejiye seslenerek "diğer habere geçin" demişti.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, "Niye artistlik yapıyorsun yeğenim? Orası senin tepkisel artistliklerinin sahnesi mi? Müsamere çocuğu musun sen?" yorumunda bulundu. 

FOX TV'den Selçuk Tepeli kararıFOX TV'den Selçuk Tepeli kararı

Selçuk Tepeli canlı yayında bardak fırlattıSelçuk Tepeli canlı yayında bardak fırlattı

Hakan'ın, "Kameraya bardak fırlatma vakası" başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle: 

İktidara yakın duran bir televizyon kanalında...
Bir haber spikeri, haberleri sunarken...

Şehit haberine sıra geldiğinde...

“Yeter be yeter! Yeter terörle arasına mesafe koymayanlarla dostluğunuz. Sırf seçimde oylarını alacağız diye yaptıklarınız yeter!” falan dese...

Ve rejiye “Geç bunu, geç” falan diye bağırsa...

En sonunda da bardağı kameraya doğru fırlatarak ekranı terk etmeye kalksa...

*

Ben şöyle bir yorum yaparım:

*

“Niye artistlik yapıyorsun yeğenim? Orası senin tepkisel artistliklerinin sahnesi mi? Müsamere çocuğu musun sen? Sonsuz haklı bile olsan kendini niye zapt etmeyi beceremiyorsun? Haberleri daha önceden bildiğine göre bu tepkin anlık olamaz. Yoksa rol mü kesiyorsun? Buna hazırlandın mı yeğenim?”

*

Muhalefete yakın bir televizyon kanalında...

Haber spikerinin, haberleri sunarken...

Yaptığı artistlik karşısında da...

Yapacağım yorum budur, bundan ibarettir.

KAYNAK: HÜRRİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakallık bunun yaptığı, daha önceden okuyacağı ve sunacağı konuları bildiği halde bu yiğ itlik niye, Birşey diyem mi bu ve bu gibiler karanlıkta höt desen, veya karanlıkta mezarlıktan geçerken altına eden yiğitler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    9-8lik Hakan'ın zoruna gitmiş, senelerdir iktidarın yalakaligini yapıp, sarayın artık işi olmuş birinin halkın yanında durup tepki vermesini yadırgamış buda normaldir. Tepkiyi dik duran, onurlu ve şerefli insanlar verir 9-8'lik yanar döner sözde sahte gazeteci
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tencere,tava, çanak, bardak gördümü dayanamazlar...
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleyen ayyaş ve sarhoşlara yol vermiş adam âlem nasıl yapılır pratik ders veriyor napsaydı herkes kitlesine göre takılıyor
    Cevapla
  • Çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Tahammülsüzlük olunca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor