FOX TV'den Selçuk Tepeli kararı

FOX TV, Selçuk Tepeli'nin dün akşamki ana haber bülteninde bardağa vurması sonrası "FOX TV Selçuk Tepeli'yi kovdu" iddialarının doğru olmadığını belirterek; Tepeli'nin görevine devam ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 21.05.2022 19:16 GÜNCELLEME 21.05.2022 20:31
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerle alakalı bir haberin ardından sinirlenerek önünde duran bardağa vurmuş, rejiye seslenerek "diğer habere geçin" demişti.

Bu gelişmenin ardından Tepeli'nin kanaldan kovulduğu söylentileri sosyal medyada dolaşmaya başladı.

Selçuk Tepeli canlı yayında bardak fırlattıSelçuk Tepeli canlı yayında bardak fırlattı

Konuyla alakalı hem ODA TV'ye hem de T24'e açıklama yapan FOX TV yöneticileri; Selçuk Tepeli'nin kovulduğu iddialarını yalandı.

Yetkililer; Tepeli'nin görevine devam ettiğini belirtti.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 yılında İstanbul'da doğan Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Selçuk Tepeli, IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

SELÇUK TEPELİ NERELERDE ÇALIŞTI?

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Selçuk Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü.

Habertürk TV'de Ceyda Karan'la birlikte "Eksen" adlı programı yapan Selçuk Tepeli, Fatih Altaylı'nın görevi bırakmasından sonra Habertürk gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yaptı.

Temmuz 2018'de Habertürk gazetesi kapandıktan sonra da bir süre Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevini bıraktı. Birkaç ay önce bu görevi de bırakan Selçuk Tepeli, Habertürk TV'de "Gün Başlıyor" programında sunucu-yorumcu olarak görev yaptı.

Habertürk bünyesinden istifa eden Selçuk Tepeli, Fatih Portakal'ın Eylül 2020'de FOX TV'den ayrılmasından sonra, FOX TV Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 170
  • Ahmet Konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Habertürk te genel yayın yönetmeniyken sesi çıkmıyordu Fox ta ipini salmışlar.
    Cevapla
  • çiftçi.... 1 yıl önce Şikayet Et
    birinin tasmasını bırakıp diğerini kulübeye bağlamışlar sıradaki de zamanı gelince alınır sürüyü böyle güderler....
    Cevapla
  • RAMSES efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    salıverin küçük enişteyi
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimsede zaten beklemiyordu.! Ne güzel alet i$te istedigin gibi kullan.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar zaten kasıtlı yaptırıyorlar kendi adamını niye kovsunlar. Portakalı kovdular ama onda pabuç pahalı gelecekti korkup attılar bunada az kaldı reisin tepesinin atmasına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki