FOX TV sunucusu Gülbin Tosun'dan yüreği yanan Mahra Melin Pınar'ın annesine ağır hakaret

Fox Tv'de haber spikeri Gülbin Tosun, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesine sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ve tehdit etti.

GİRİŞ 23.05.2022 13:37 GÜNCELLEME 23.05.2022 13:39
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

FOX TV haber sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya paylaşımıyla büyük tepki çekti. Tosun, sosyal medya üzerinden başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine "Senin peşinden yarın geliyorum", "Arsız sefil" diye hakaret ederek tehditte bulundu.

Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında? Kardeşi kim?Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında? Kardeşi kim?

Fox Tv Haber spikeri Gülbin Tosun

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Başı boş köpeklerle ilgili sitemini dile getiren acılı anne, Gülbin Tosun'un hakaretlerine maruz kaldı. 9 yaşındaki evladını kaybeden acılı anneye Tosun'un verdiği tepki, sosyal medyada gündem oldu. 

TEPKİLERİN ARDINDNA PAYLAŞIMINI SİLDİ

Gülbin Tosun bu yorumunun ardından, gelen tepkilerden sonra paylaşımını sildi. Ancak böyle bir vicdansızlığa imza atan birinin ana haber sunucusu olması tepkilerin büyümesine neden oldu. 

EKŞİ SÖZLÜKTE BAŞLIK AÇILDI

#GülbinTosunİstifa

Sosyal medya kullanıcıları, Gülbin Tosun ile beraber FOX Tv'ye de tepki gösterdi. Sosyal medya platformu olan Ekşi Sözlük'te başlık açıldı ve sosyal medya kullanıcıları #GülbinTosunİstifa etiketi kullanmaya başladı.

NE OLMUŞTU?

Mahra Melih Pınar, 5 Mart sabahı, Antalya’nın Serik ilçesinde köpekten kaçarken yola çıkan kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanıp 23 gün sonra hayatını kaybetmişti. 

GÜLBİN TOSUN İSTİFA ÇAĞRILARINA YANIT VERDİ

Twitter'da binlerce kullanıcının #GülbinTosunİstifa çağrısıyla gündem oluşturmasının ardından Gülbin Tosun'dan açıklama geldi. 

Tosun "
İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı!  #GülbinTosunİstifa Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşaAllah" kendisine tepki gösterenlere "gülücük emojisiyle" yanıt verdi.

İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • Görünen köy 9 ay önce Şikayet Et
    Köpekler üzerinden mama vs. ticari kazanç sağlayan üreticiler ve satıcılar, veterinerler gözlem altına alınmalı ve tüm hareketleri kayıtlara alınıp incelenmelidir. Son yıllarda köpeklerin bu kadar yaygınlaşması ve köpek kotrollerinin bazı kişi ve çevrelerce kamu ve hukuk da kullanılarak vatandaşın aleyhine engellenmesi hiç de tesadüfi görünmüyor. Bu artık devlet meselesi haline geldi.
    Cevapla
  • YÜKSEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye istifa diyorsunuz. Benim gibi seyretmeyeceksin. Böylece gündeme gelmez.
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    şu günlerde binlerce tur otobüsleri okul servisleri gezi turları düzenlemekte tam da zamanı otobüsler devlet tarafından iyi konrtol edilmeli geçen antalyaya gitmiştim otobüs giderken sanki uçuyordu
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynisi gendininde başina gele
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpeğe değer verme köpeği sevme diyen yok bu kadına. İnsan yavrusuna da en azından köpeğe verdiğin değerden aşağı bir değer verme. Bari eşit davran.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...