Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında? Ünlü kardeşinin ismi...

Başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar'a "Arsız, sefil" diyen ve tepki toplayan Gülbin Tosun'un hayatı merak konusu oldu. Peki, FOX Ana Haber Hafta Sonu'nun spikeri Gülbin Tosun kimdir? Kardeşi de kendisi gibi gazeteci olan Gülbin Tosun'un evli olup olmadığı da araştırıldı. İşte sunucu Gülbin Tosun hakkında tüm merak edilenler ve hayatı hakkında bilgiler...

GİRİŞ 26.05.2022 12:54 GÜNCELLEME 26.05.2022 12:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gülbin Tosun 10 Kasım 1977'de İstanbul'da dünyaya geldi. FOX Haber muhabiri Ali Onur Tosun ile kardeştir. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi ve London School of Business Studies Marketing Bölümü'nde mezun oldu. Bazı TV kanalarında stajyer olarak çalıştı. 

1994'ten beri profesyonel olarak medya sektöründe yer alan Gülbin Tosun, muhabirlikle ile işe başladı. İlk kez 1995'te Kanal E'de muhabir ve haber sunuculuğu yaptı. Birkaç yıl burada devam ettikten sonra Show Tv'ye transfer oldu. Burada Gece Haberleri'ni sunmaya başladı. 

Selçuk Tepeli kimdir ve aslen nereli? Selçuk Tepeli evli mi?Selçuk Tepeli kimdir ve aslen nereli? Selçuk Tepeli evli mi?

Yaklaşık 1 yıl boyunca Show Tv ekranında boy gösteren sunucu, ardından Kanal D'ye geçiş yaptı. 1 yıllık süre zarfında burada çalıştıktan sonra Londra Türk Radyosu'nda haber bültenini sundu. 

2006'da SKY Türk'te Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri'nin sunuculuğunu yaptı. 3 sene boyunca burada çalışmasına devam eden Gülbin Tosun, 2009'dan beri Fox TV'de, Cumartesi ve Pazar günleri 'Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu'nun spikerliğini yapmaktadır.

'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nerelidir ve asıl mesleği nedir? 'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nerelidir ve asıl mesleği nedir?

GÜLBİN TOSUN EVLİ Mİ?

Gülbin Tosun 2011'de Atıf Ünaldı ile dünya evine girdi. Bu evlilik 2013'te sona erdi.

YORUMLAR 9
  • erk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana yaşatırsa anlarsın. köpekler seni parçalarsa görürsün. herkes sevdiğiyle anılırmış sende ölesinn
    Cevapla
  • AHISKA 1 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli arkadaşım, tepkinde haklısın.Lakin; YÜCE RABBİMİZ " ALLAH" acıyı yaşatmaz, lakin her kaderin kazası vardır, insanın çalışması, kazası yaptıklarını önüne getirir koyar.Böyle sıkıntılı konuşanların toplum karşısında olması ne acı, asıl sorun bu
    Cevapla
  • bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    ben kolay kolay beddua okumam ama dilerimki senin çocuğun olsun sende aynı acıyı yaşa.O zaman empati kurmayı öğrenirsin.
    Cevapla
  • Dağcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Normal tılki ailesi
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Evladını kaybeden anneye hakaret eden rezil birisidir. Kim olacak.
    Cevapla
  • fkb36 1 yıl önce Şikayet Et
    tam bir insalık rezaleti,kendini bir şey sanan hiçler,bir acılı anneye bundan daha ağır bir işkence olamaz.yazıklar olsun insalık duyguları olanlara denir ama onuda diyemiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle