FOX TV spikeri Gülbin Tosun'a kötü haber!

Köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesinin sosyal medyaki paylaşımına FOX TV spikeri Gülbin Tosun' skandal bir yanıt vermişti. Tosun'un paylaşımının ardından acılı anne şikayetçi oldu.

GİRİŞ 24.05.2022 06:30 GÜNCELLEME 24.05.2022 13:26
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Antalya'da, sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi, sosyal medya paylaşımı nedeniyle FOX TV'de haber sunan Gülbin Tosun hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Anne Derya Pınar, Serik ilçesindeki evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal medya hesabından sahipsiz sokak köpeklerinin toplatılmasını isteyerek, "Siz asıl evlatlarımızı rahat bırakın. Sizin yüzünüzden mezarda bile rahat yok, işedikleri için kuruyor diktiğimiz ağaçlar. Mezarı alçak olanların üstünü kazıyorlar. Mezarda bile rahat yok mezarda." paylaşımında bulunduğunu belirtti.

Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında? Ünlü kardeşi kim?Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında? Ünlü kardeşi kim?

FOX TV'de hafta sonu ana haberleri sunan Gülbin Tosun'un kendisine yanıt olarak "Senin peşindeyim, yarın geliyorum. Arsız sefil." yazdığını aktaran Pınar, gelen tepkiler üzerine Tosun'un paylaşımı sildiğini kaydetti.

Çok üzüldüğünü, büyük bir acıyla travma içerisinde olduğunu dile getiren Pınar, "Hakkımızı savunurken, çocukların yaşam hakkını savunurken haber bülteni sunan, tarafsız olması gereken bir insanın bu şekilde hakaret etmesi beni çok sarstı. Çünkü biz gazetecilerin tarafsız olmaları gerektiğini düşünürüz. Neden bu kadar sinirlendiğini bilmiyorum. Bir taraf olacaksa eğer çocuktan taraf olmasını, çocukların yaşam hakkını savunmasını isterdim." diye konuştu.

Hayvansever bir aile olduklarını, sahipsiz köpeklere zarar verilmesini kesinlikle istemediklerini ifade eden Pınar, avukatı aracılığıyla Serik Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak Gülbin Tosun hakkında "hakaret" ve "tehdit" suçlarından şikayette bulunduklarını bildirdi.

OLAY

Mahra Melin Pınar, Belek Mahallesi'nde 5 Mart'ta sahipsiz köpeklerden kaçarken, İrfan Y'nin kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyonun altında kalarak ağır yaralanmıştı.

Küçük çocuk, Serik'teki hastanede yapılan müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

Beyninde pıhtı atması nedeniyle yapılan ikinci ameliyatla sağ bacağı diz üstünden kesilen Pınar, 28 Mart'ta hayatını kaybetmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir acılı anneye karşı bu çirkin ifadeleri kullanma hakkını kim veriyor bu insan müsvettesine. Bizim kültürümüzde evladını kaybetmiş bir anneye velevki yanış birtakım sözler söylemiş olsa bile kötü söz söylenmez acısına verilir. Sen kimsin, kimlerdensin anlayamadım.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Çüş be kadın çüş. Bir ailemin çocuğu ölmüş sizde nasıl bir vicdan var ki böyle konuşabiliyorsunuz? İnsan olan insan bu durumdaki ailenin kalbini kırmamak için dikkat eder.
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Küresel siyonist medyanın Türkiye şubesi Fox yayınları ile Türkiye yi zehirlendiği gibi beslediği böyle itleri de Millete havlıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten kadın ahlaksız. Çocuğu ölmüş, yüreği yanmış acılı bir anneye bu laflar edilir mi? Tamam tarafsız değilsiniz onu biliyoruz ancak yere batsın sizin bu ahlaksız siyasetiniz.
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokak itleri ve emlakçıların fırsatçılıkları ile ile baş edemiyoruz kalkmışız alemi cihana meydan okuyoruz bunasıl bi iş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!