TRT1'in 2 dizisinde birden oynamıştı! Teşkilat, Payitaht Abdülhamid'den sonra 3.dizisiyle dönüyor

TV camiasının tecrübeli isimlerinden bir tanesi olan Hakan Boyav, Teşkilat dizisinin hemen ardından çok konuşulacak bir projeyle sözleşme imzaladı. Eski, emekli bir MİT ajanı olan Sadık Özmertli karakteriyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Hakan Boyav, Teşkilat’tan sonra yakında TRT1’de yayına girecek Balkan Ninnisi dizisiyle kameralar karşısına geçecek.

TRT1'in 2 dizisinde birden oynamıştı! Teşkilat, Payitaht Abdülhamid'den sonra 3.dizisiyle dönüyor
TRT1'in 2 dizisinde birden oynamıştı! Teşkilat, Payitaht Abdülhamid'den sonra 3.dizisiyle dönüyor
GİRİŞ 11.06.2022 18:55 GÜNCELLEME 11.06.2022 18:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerle ününü yayan ve şimdilerde Teşkilat’taki performansıyla başarısına başarı katan Hakan Boyav, ses getirecek bir projeyle el sıkıştı. Dizi projelerinin, tiyatro oyunlarının ve sinema yapımlarının aranan yüzlerinden Hakan Boyav, sayılı günler sonra TRT1 kanalında yayın maratonuna başlayacak Balkan Ninnisi dizisine adını yazdırdı.

Camdaki Kız 45.bölüm fragmanında kriz patlak verdi! Hayri açtı ağzını yumdu gözünüCamdaki Kız 45.bölüm fragmanında kriz patlak verdi! Hayri açtı ağzını yumdu gözünü

Uğur Uzunok ile Yalçın Arı’nın yapımcılığında bulunduğu ve yine Uğur Uzunok’un senaristliğini üstlendiği Balkan Ninnisi dizisinin oyuncu kadrosuna Hakan Boyav’ın da yerleştirilmesi hayranlarının heyecanını artırdı. Erdal Özyağcılar (Süleyman), Özlem Türkad (Neriman)’ın başrollerini paylaştığı ve yönetmenliğinde ise Doğan Ümit Karaca’nın bulunduğu Balkan Ninnisi’ne katılan Hakan Boyav, burada Daniel karakteriyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı tamamen bitti mi? Flaş açıklama!Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı tamamen bitti mi? Flaş açıklama!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • vadici osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan abi açikladi , agirlikli bir rolu olmayacak ama cok farkli bir tipe girecekmis . Adamdir o adam
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    HAKAN Abimize selamlar
    Cevapla
  • rüknettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdal özyağcılar var diye izlemem o diziyi. hakan abiye rağmen izlemem..
    Cevapla
  • Ramazan37 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamdir o adam.... Terör sevici sözde sanatçılar Hakan abimizin elinin kiri dahi olamaz.... Seviyoruz kendisini rolü tepedede olsa dipdede olsa onun olduğu her projede bu millet hep onunla..... NOKTA.
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama daha iyi roller verilmeli. Çok kaliteli bir sanatcı. Üfürükten adamlara ne roller yazıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!