Camdaki Kız 45.bölüm fragmanında Hayri suskunluğunu bozdu! Nalan'a ağır tepki gösterdi

Camdaki Kız’da Nalan’ın tutum ve davranışlarına daha fazla dayanamayan Hayri ateş püskürür. Son bölümde, Hayri’nin ailevi bir meseleyi çözmek üzere Nalan’a yalan söylemek mecburiyetinde kalması ortalığı karıştırır. Camdaki kız 45.son bölümde Nalan tarafından gizlice takip edilen ve beraberinde sorguya çekilen Hayri zehir zemberek sözler sarf etti. İşte, merak edilen ayrıntılar…

GİRİŞ 06.06.2022 15:18 GÜNCELLEME 06.06.2022 15:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız 45.son bölümde, ne yaparsa yapsın Nalan’dan uzak kalamayan Hayri’nin memleketine gitmekten vazgeçmesi Nalan’ın yüreğine su serpmiştir. Diğer taraftan köydeki engelli çocuk için yalnızca Billur’dan yardım talep eden ve onunla beraber meseleyi çözüme kavuşturmak üzere yola çıkan Hayri, Nalan’ın radarına girer. Camdaki Kız’da gerçeği bilmesini istemediği için Nalan’a yalan söylemek durumunda kalan Hayri’nin yakalanması olayların fitilini ateşler.

Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı tamamen bitti mi? Flaş açıklama!Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı tamamen bitti mi? Flaş açıklama!

Camdaki Kız’da kıskançlık duygusuna engel olamayan Nalan tarafından yakın takip altına alınan ve anlamlandıramadığı tavırlarıyla karşılaşan Hayri’nin sabrının sınırı taşar. Heyecan dolu bir bölümü geride bırakan Camdaki Kız dizisinin son bölümünde, Billur’la yakınlık kurmasından son derece rahatsız olan Nalan tarafından sorguya çekilen Hayri artık sinirlerine hakim olamaz ve manidar sözleriyle Nalan'ın anlam veremediği tutumuna karşı sert tepki gösterir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın istihbaratçısından sevindiren haber! Mahkum’la anlaşma yaptıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın istihbaratçısından sevindiren haber! Mahkum’la anlaşma yaptı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeğini Yediği insanlara ihanet namussuzluk örneği.
    Cevapla
  • Orhan Amca 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'