Engin Altan Düzyatan'ın projesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.sezon var mı? Sürpriz karar!

Sevilen dizinin yeni bölümünün bu hafta yayına girmemesi izleyenlerin 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bitti mi?’ sorusunu yöneltmesine neden oldu. 1.sezonda yaşanan gelişmeleri heyecan ve merak içerisinde takip edenler, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nı yayın akışı içerisinde göremeyince final yapıp yapmadığını sorgulamaya başladı. Zorlu ve yorucu geçen bir sezonun ardından Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın 2.sezon onayı alıp almadığı netlik kazandı.

Engin Altan Düzyatan'ın projesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.sezon var mı? Sürpriz karar!
Engin Altan Düzyatan'ın projesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.sezon var mı? Sürpriz karar!
GİRİŞ 04.06.2022 09:18 GÜNCELLEME 04.06.2022 09:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

TRT1’in 2 Haziran 2022 tarihli yayın akışında Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın yer almaması ve yerine ise ‘Charlie’nin Çikolata Fabrikası’ adlı sinema filmi projesinin yayınlanması ekran başındakilerin kafasını kurcaladı. Her zamanki gününde ve saatinde yeni bölümünün yayınlanmadığını görünce hayal kırıklığına uğrayan seyircisi, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın tamamen bitip bitmediğine yönelik kesin bilgi almak istiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın istihbaratçısından sevindiren haber! Mahkum’la anlaşma yaptıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın istihbaratçısından sevindiren haber! Mahkum’la anlaşma yaptı

Seyircinin soluk soluk takip ettiği bir bölümle sezonu tamamlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın aslında sona ermediği ve önümüzdeki sezonda da yayın maratonuna kaldığı yerden devam edeceği ortaya çıktı. 27 Mayıs Perşembe tarihinde sezon finali yapmasından ötürü bu hafta TRT1 ekranına gelmeyen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın 2.sezon onayı alması sıkı takipçilerine büyük bir mutluluk yaşattı.

Camdaki Kız 45.bölüm fragmanında kriz patlak verdi! Hayri açtı ağzını yumdu gözünüCamdaki Kız 45.bölüm fragmanında kriz patlak verdi! Hayri açtı ağzını yumdu gözünü

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • İlker Çamlıbel 1 yıl önce Şikayet Et
    dizi bence devam etmemeli..diziyi bende final 32 bölüm dahil severek izledim.. lakin ilk sezonu başka 2.sezonu başka ekiple sil baştan bir proje yaratılmaz, yaratılmamalı.. ne yazıkki Barbaroslar dizisi, proje olarak potansiyelini, teoride geliştiremedi.
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Severek izliyorum devam edecektir diye düşünüyorum
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin n büyük talihsizliği rakip tarihi bir dizi ile aynı gün ve saatlerde yayımlanması. Aynı tür diziler aynı güne değil, farklı tür (Örneğin sıradan diziler vb.) dizilerin olduğu bir günde yayımlanmalı. Bizde nedense diziler diğeri ile rekabet için yola çıkıyor.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci hayranlari, yabancı filmler kötü de olsa cok iyi beğenir. Bizim yerli filmleride olunca 40 kusur aralar. Bence bizim tarihi filmlerimiz cok güzel. Yapanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Bençe güzel dizi devamlı izliyorum
    Cevapla
  • Furkan Talha 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanaatimce de Böyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!