Mahkum'da 'Cem Emüler' sürprizi! EDHO'nun Cengiz'inden hayranlarının hoşuna gidecek haber

Gerek yönettiği gerekse rol aldığı tiyatro oyunlarıyla adından söz ettirmesinin yanı sıra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İstihbaratçı Cengiz karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Cem Emüler’in sürpriz projesi belli oldu. Çocuklar Duymasın, Behzat Ç, En Son Babalar Duyar ve Ayrılsak da Beraberiz ve Kadın İsterse gibi projelerde kameralar karşısına geçen Cem Emüler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldıktan sonra Mahkum dizisiyle ekranlara döndü.

Mahkum'da 'Cem Emüler' sürprizi! EDHO'nun Cengiz'inden hayranlarının hoşuna gidecek haber
Mahkum'da 'Cem Emüler' sürprizi! EDHO'nun Cengiz'inden hayranlarının hoşuna gidecek haber
GİRİŞ 06.06.2022 15:39 GÜNCELLEME 06.06.2022 15:39

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da senaryo gereği Altan’ın yerine gelen ve Tufan ile işbirliği gerçekleştiren Cengiz karakteriyle hafızalara kazınan Cem Emüler, Mahkum dizisiyle anlaşma sağladı. Çakırbeyli ailesinin düşmanlarından bir tanesi olan ve Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Hızır karakteri tarafından rol icabı silah deposunda asılarak öldürülen Cem Emüler ekrana bomba gibi dönüş yaptı.

Kuruluş Osman'ın sevilen siması Zehra Yılmaz'dan üzen haber! Bodrum Masalı'yla yıldızı parlamıştıKuruluş Osman'ın sevilen siması Zehra Yılmaz'dan üzen haber! Bodrum Masalı'yla yıldızı parlamıştı

2002-2006 yılları arasında Mint Prodüksiyon imzasıyla TRT1’de yayınlanan En Son Babalar dizisinde rol aldığı Tankut karakteriyle yıldızı parlayan Cem Emüler, Mahkum projesinde doktor rolünü oynamaya başladı. Yönetmen ve oyunculuk kimliğinin dışında seslendirme sanatçısı ve çevirmen olarak da bilinen Cem Emüler, İsmail Hacıoğlu ile Onur Tuna’nın başrollerini paylaştığı Mahkum dizisinin 2 Haziran Perşembe tarihinde yayınlanan 24.bölümünde Barış karakterine akıl hastası olduğunu söyledi.

Seksenler'den sonra Birol Güven'den yankı uyandıracak proje! Kadroda sürpriz isimler varSeksenler'den sonra Birol Güven'den yankı uyandıracak proje! Kadroda sürpriz isimler var

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar