Seksenler'in ardından Birol Güven'den keyifleri yerine getirecek proje! TRT1'e renk katacak

Yönetmenlik koltuğunda Emre Kovuk’un oturacağı ve Haziran ayı itibariyle çekimlerin başlayacağı açıklanan Mükemmel Eşleşme dizisine dair detaylar şekillenmeye başladı. Seksenler’den sonraki dizisi için kolları sıvayan Birol Güven, Mükemmel Eşleşme dizisi için iddialı isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Seksenler'in ardından Birol Güven'den keyifleri yerine getirecek proje! TRT1'e renk katacak
Seksenler'in ardından Birol Güven'den keyifleri yerine getirecek proje! TRT1'e renk katacak
GİRİŞ 10.06.2022 09:18 GÜNCELLEME 10.06.2022 09:18
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Senaristliğini Birol Güven’in üstleneceği, şu an için senaryo ile cast çalışmalarının sürdüğü Mükemmel Eşleme dizisine dair merak edilen ayrıntılar belli olmaya başladı. Çeşitli türdeki dizileriyle izleyenlerin kalbinde taht kuran TRT1, şimdi de aile komedisi türündeki Mükemmel Eşleşme projesiyle ekran başına kilitleyecek.

İbrahim Çelikkol'dan radikal karar! ATV Bir Zamanlar Çukurova'nın Hakan'ıyla ilgili kötü gelişme...İbrahim Çelikkol'dan radikal karar! ATV Bir Zamanlar Çukurova'nın Hakan'ıyla ilgili kötü gelişme...

Güçlü kadrosu ile izleyenleri heyecanlandıran ve yakın bir zaman önce okuma provası yapılan Mükemmel Eşleşme dizisinin çekimlerini Emre Kavuk’un yapacağının bilgisine ulaşıldı. Annelerinin aracılığıyla tanışan 2 gencin, mutlu bir aile kurma hikayesini gözler önüne serecek. Türk film yapımcısı, senaryo yazarı ve yönetmen Birol Güven, Seksenler'den sonraki yeni dizi projesi Mükemmel Eşleşme hakkında, "Evlilik aşkı bitirmez, başlatır” iddiasında olduklarını ifade etti.

Kuruluş Osman'ın sevilen siması Zehra Yılmaz'dan üzen haber! Bodrum Masalı'yla yıldızı parlamıştıKuruluş Osman'ın sevilen siması Zehra Yılmaz'dan üzen haber! Bodrum Masalı'yla yıldızı parlamıştı

Çok yakın bir zaman sonra TRT1 kanalında yayın hayatına başlangıç yapacak olan Mükemmel Eşleşme dizisinde, kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayeleri ekran başındakilerin beğenisine sunulacak. Birol Güven imzalı Mükkemel Eşleşme dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler şu şekildedir: Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Leyla ile mecnun, Ekmek teknesi, Süper baba, Kalk gidelim gibi diziler lazım.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar duymasın dizisinde senarist birol güvendi.dizide sürekli eşin mini etek giymesi akşam iş yemeğine çıkması tamer de taş fırın erkeği olarak mani olması gibi konular sürekli eşin dekolte giyinmesi erkek arkadaşının olması pompalanıyordu.sonra bütün dizelerde kadının eşini aldatması masum gerekçelerle kılıflanarak pompalanmaya devam etti.bir kaç dizi hariç eşini aldatmayan dizi yok.bütün bunlar türk aile yapısına sinsice yapılmış tuzaklardır.
    Cevapla
  • Anne 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ısrarla, aynı kadro ile yesil deniz istiyorum
    Cevapla
  • Buzz 1 yıl önce Şikayet Et
    Y. Deniz diyorum başka bişey demiyorum
    Cevapla
  • Murat varlık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi gibi başka dizi yerine gelmez adından belli 80ler
    Cevapla
  • deneme 1 yıl önce Şikayet Et
    gönül dağı güzel dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez