Teşkilat 48.bölüm fragmanında şok gelişme! 3 oyuncu birden TRT1 dizisiyle yolları ayırıyor mu?

Bu zamana kadar yürüttükleri operasyonlar arasında en zoruyla karşılaşan ekip, Teşkilat 48.bölüm fragmanında yapabileceklerinin en iyisini ortaya koyar. Önemli bir yol ayrımına giren ve artık tercih yapmak mecburiyetinde kalan Zehra'nın oteldeki patlamaya sebep olması Teşkilat yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu.

GİRİŞ 27.05.2022 15:55 GÜNCELLEME 27.05.2022 16:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hafızalarda kalıcı bir iz bıraktıracak bölümle sezonu kapatmayı hedefleyen Teşkilat 48.bölüm fragmanında otelde gerçekleşen patlama büyük ses getirdi. Öncekilerden çok daha zorlayıcı bir operasyon süreci yürütmeye hazırlanan ekibin tüm riskleri göze alması Teşkilat yeni bölüm fragmanında ön plana çıktı. 

Gönül Dağı 65.bölüm 2.fragmanında seyirciyi duygulandıran gelişme! ''Gönül dağı bile ağlar!''Gönül Dağı 65.bölüm 2.fragmanında seyirciyi duygulandıran gelişme! ''Gönül dağı bile ağlar!''

Bu vazifenin tamamlanmasıyla beraber ekibin işinin tamamen biteceğinin altı çizilirken, Pınar'ın vurulduğu görüntü yürekleri ağza getirdi. Çemberin giderek daralmaya başladığı Teşkilat 48.bölüm fragmanında geri dönüşü olmayan bir yola giren Zehra'nın istemeyerek de olsa düğmesi basması ortalığı karıştırdı. Hulki, Serdar ve Pınar'ın içinde bulunduğu otelin patlamasına sebebiyet veren Zehra'nın gözyaşlarına tutamaması izleyenlerin yüreğini paramparça etti. Nihat Altınkaya'nın oynadığı Hulki, Çağlar Ertuğrul'un oynadığı Serdar ve Ezgi Şenler'in oynadığı Pınar karakterinin yaşamını yitirip yitirmeyeceği mevzusu şu an için henüz netlik kazanmadı.

İşte, tıpkı ailesi gibi gördüğü insanları hayatını tehlikeye atmak zorunda kalan Zehra'nın yaşadığı o dakikalar...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin müzikçisi çıkartılsın. Yunanlının en iyi yapacağı uçakta olsa bu ülkede onun hiçbirşeyini görmek istemiyorum. Binlerce müzisyen var. Niçin yunanlı yazar güzel bir yapıtta.
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki yunanlı bir isimmi gördüm trt. Hayırdır. Adaları değil film sektörüde onların elinde yazık
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Mit i rezil ettiler aşk meşk işleri fasa fiso bu şekilde gündemdeler bitsin artık...
    Cevapla
  • aliiii 1 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide rol yapmayı beceremeyen oyounculuk kalitesi sıfır seviyesinde olan bir tek serdar var hareketler bakışlar konuşma okadar yapmacık ki,değil dizi mahalle arasın çocuk evcilik oyununda bile oynayamaz..
    Cevapla
  • TEŞKİLAT 1 yıl önce Şikayet Et
    ÇAĞLAR ERTUĞRUL ALTIN KELEBEK EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLLÜ BİR OYUNCU VE SANA YAPMACIK GELİYO EN İYİ DİZİ TEŞKİLAt
    Cevapla
  • Bera 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat önceden de efsaneydi hala da efsane TEŞKİLAT herşeyiyle mükemmel bir dizi TEŞKİLAT EN EFSANE OLAN TEK DİZİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu