Gülsim Ali, Gönül Dağı'ndan niçin gitti? Atılan o iddiaların doğru olmadığını belirtip...

Ekran başındakilerin gözyaşlarına hakim olamadığı bir sezon finaliyle kapanışı yapan Gönül Dağı’nın yıldız ismi Gülsim Ali, ayrılık sebebini ilk kez açıkladı. Gönül Dağı’nın final sahnesi sosyal medyanın en fazla konuşulan konuları arasına yerleşirken, Gülsim Ali veda paylaşımında bulunarak son günlerde hakkında çıkan iddialara noktayı koydu.

Gülsim Ali, Gönül Dağı'ndan niçin gitti? Atılan o iddiaların doğru olmadığını belirtip...
Gülsim Ali, Gönül Dağı'ndan niçin gitti? Atılan o iddiaların doğru olmadığını belirtip...
GİRİŞ 04.06.2022 09:16 GÜNCELLEME 04.06.2022 09:16
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı’nda uğradığı talihsiz kaza sonrası apar topar hastaneye sevk edilen Dilek karakteri için tüm umutlar tükendi. Sezon finalinde, tedavi edilmek üzere hiç vakit kaybetmeden ameliyathaneye alınan Dilek yaşam savaşını kaybetti.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Özcan Varaylı’dan seneler sonra şoke eden çıkış! ‘’Mafya adamı değilim’Kurtlar Vadisi oyuncusu Özcan Varaylı’dan seneler sonra şoke eden çıkış! ‘’Mafya adamı değilim’

Gönül Dağı’nda yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Dilek’in cenazesinde yürek burkan dakikalar yaşandı. Tarifi mümkün olmayan bir acıyla imtihan edilen Taner’in yüreği yanıp kavrulurken, görevini yerini getirmeye çalışırken vefat eden Dilek Gönül Dağı sakinlerini de yasa boğdu.

Teşkilat 48.bölüm fragmanında şok gelişme! 3 oyuncu birden TRT1 dizisiyle yolları ayırıyor mu?Teşkilat 48.bölüm fragmanında şok gelişme! 3 oyuncu birden TRT1 dizisiyle yolları ayırıyor mu?

Gönül Dağı’nda ilk bölüm beri Dilek karakteriyle kameralar karşısına geçen ve izleyenlerin hayranlıkla takip ettiği isimlerin başını çeken Gülsim Ali’nin ayrılık sebebine ilişkin son günlerde birtakım iddialar sürülmüştü. Hafızalarda kalıcı iz bıraktıracak final sahnesinin ardından samimi bir veda açıklaması gerçekleştiren Gülsim Ali, hakkında çıkan o iddialara son noktayı koydu. İşte, açıklaması…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 33
  • Gönül dağı sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizide sadece bu karakter yok izlemeye devam daha da güzel bi sezon ve hikayesiyle bekliyoruz
    Cevapla
  • Asram 1 yıl önce Şikayet Et
    Ramazanla ASUMAN düğününde tam bir fiyasko finaldi bari aradan 1 ay geçmiş gibi yapsaydınız Gülsüm hanm yolun açık olsun
    Cevapla
  • Lalisa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende güzel oyuncu olmaz hiç olmaz
    Cevapla
  • Lalisa 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuş sen anca senin yüzünden dizibitecek!
    Cevapla
  • Altuğ 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten beğenmiyorduk, oyunculuğu da çok donuk tu, böyle bir senaryoya böyle donuk kalıp gibi duran bir oyuncu hiç uygun değildi zaten, diziden ayrılması isabetli ve doğru bir karar oldu diye düşünüyorum, zaten gideceği projelerde bu kadar ilgi görmez.
    Cevapla
  • gujhjh 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ne diyon
    Cevapla
  • Ecw 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden şaşkın çok iyi oyuncuydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır