Kurtlar Vadisi'yle meşhur olan Özcan Varaylı’dan göze çarpan çıkış! Söyledikleri olay oldu

Gerek Polat Alemdar’ın gerekse Süleyman Çakır’ın aleyhinde faaliyetler yürüten Cerrahpaşalı Halit karakteriyle tanınırlık kazanan Özcan Varaylı aradan seneler geçtikten sonra beklenmedik bir çıkışa imza attı. Kurtlar Vadisi’nde rol aldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesine defalarca çağrıldığını vurgulayan Özcan Varaylı, ‘’Ben mafya adamı değilim’’ diyerek kesin tavrını ortaya koydu.

Kurtlar Vadisi'yle meşhur olan Özcan Varaylı’dan göze çarpan çıkış! Söyledikleri olay oldu
Kurtlar Vadisi'yle meşhur olan Özcan Varaylı’dan göze çarpan çıkış! Söyledikleri olay oldu
GİRİŞ 01.06.2022 12:48 GÜNCELLEME 01.06.2022 12:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Süleyman Çakır karakterine senaryo icabı komplo kuran ve ölümüne sebebiyet vermesiyle akıllara kazınan Kurtlar Vadisi oyuncusu Özcan Varaylı’dan şaşırtıcı bir itiraf geldi. Milyonların severek seyrettiği Süleyman Çakır karakterinin sonunu getiren, Cerrahpaşalı Halit karakteri ile izleyenleri tesiri altında bıraktıran Özcan Varaylı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine defalarca kez çağrıldığını açıkladı.

Gülsim Ali, Gönül Dağı’ndan neden ayrıldığını ilk defa açıkladı! Son noktayı böyle koyduGülsim Ali, Gönül Dağı’ndan neden ayrıldığını ilk defa açıkladı! Son noktayı böyle koydu

Kurtlar Vadisi Oyuncusu Özcan Varaylı: ''Ölmek istemiyorum!''

Necati Şaşmaz’ın rol aldığı Polat Alemdar karakteri tarafından katledilmesi sonucunda hikayesi biten Özcan Varaylı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan gelen teklifi kabul etmediğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"EDHO'ya beni her sezon çağırdılar. Ben kendimi tekrar etmemek için gitmek istemedim. Ama yani tekrar Oktay'ın karşına çıkıp bir sezon sonra ölmek istemiyorum ki. Ben başka bir şey istiyorum. Ben mafya adamı değilim"

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Emekli mühendis 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisindeki rolünü son derece iyi oynamıştı. Bence o karakter yakışırdı.
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatinin rolü gelmiş kaçırmışın
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.. dogru karar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...