Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok konuşulan kavga! Herkesin gözü kulağı bu tartışmaya çevrildi

Müge Anlı’nın sunumuyla hafta için her gün ATV’de yayına giren Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gerilimin bir an dahi eksik olmadığı dakikalar yaşandı. Türkiye’nin gündemini meşgul eden Muhammet Burhan cinayetinin şüphelilerinden Selami Şen ile görgü tanığı olan Mesut Kaya arasında tartışmanın dozu yükseldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok konuşulan kavga! Herkesin gözü kulağı bu tartışmaya çevrildi
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok konuşulan kavga! Herkesin gözü kulağı bu tartışmaya çevrildi
GİRİŞ 02.06.2022 09:46 GÜNCELLEME 02.06.2022 09:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yapımcılığını Taner Ercan’ın üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Ahmet Şirin’in oturduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sesler yükseldi. Muhammet Burhan cinayetinin görgü tanığı olan Mesut Kaya, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna konuk olarak katıldı.

Canlı yayın esnasında birdenbire tartışmanın şiddeti arttı ve görgü tanığı Mesut Kaya ile cinayetin şüphelilerinden Selami Şen arasında gerilim dolu anlar yaşandı. Programın sunuculuğunu yapan gerek Müge Anlı gerekse güvenlik güçleri devreye girerek hararetli bir tartışmaya tutuşan tarafları sakinleştirmek adına çaba gösterdi.

Kuruluş Osman’a transfer olan Cemil Büyükdöğerli’den inanılmaz değişim! Yeni imajını gören tanıyamadıKuruluş Osman’a transfer olan Cemil Büyükdöğerli’den inanılmaz değişim! Yeni imajını gören tanıyamadı

''KÖYÜ REZİL ETTİN''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında görgü tanığı Mesut Kaya, "Fatma kendini bilse o eli tutmaz. Sen nasıl tutuyorsun o eli Fatma. Sen nasıl köye geleceksin Fatma? Şu sıfata bak sıfata… Ya köyü rezil ettin." şeklinde ifadelere yer verdi.

Selami Şen ise "Terbiyesizlik yapma. Beni aşağı indirme" diyerek yanıt verdi.

Teşkilat'ın Serdar'ından yürekleri ağza getiren haber! Çağlar Ertuğrul, 3.sezonda yer almayacak mı?Teşkilat'ın Serdar'ından yürekleri ağza getiren haber! Çağlar Ertuğrul, 3.sezonda yer almayacak mı?

''TÜRKİYE'DEN KORKUM YOK''

Selami Şen, "Senin yediğin naneleri kimse bilmiyor sanma" karşılığını vermesi üzerine Mesut Kaya "Benim kimseden korkum yok, Türkiye'den korkum yok" dedi.

''KÖYÜMÜN ADINI AĞZINA ALMASINLAR''

Müge Anlı'nın "Köydekilerin sinirlenmesinin nedeni evli kadınların hepsine iftira atıyorsunuz" çıkışının ardından Selami Şen, şu konuşmalarda bulundu:

"Müge Hanım, köyün kadınları tepki gösterdi. 'Artık köyümün adını ağzına almasınlar' dediler. Rezil olduk diyorlar. Böyle bir şey yok."

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Hatıp 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasak ilişkiler diz boyu kimin eli kimin cebinde bu nasıl insanlık nasıl Müslümanlık konuşurken bile utanmıyorlar.allahım ıslah eyle eğer olmuyorlarsa ,,,
    Cevapla
  • Asilbey@06çubuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen şahısları ilgilendiren kişisel olayların köpürtülerek işlenmesini IQ su 60 üzeri normal zekaya sahip kaç kişi izler merak ediyorum.
    Cevapla
  • Haber7 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu programlara izin veren destekleyen her kes RTÜK da dahil sorumludur vebaldedir
    Cevapla
  • 05su0 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaka, töreye, dine kitaba ters. Amasya nin adını ağzınıza almayın. Amasyanin nefretini kazandı o şüpheliler. Bu kadarda fütursuzluk olmazdı.
    Cevapla
  • karaburun 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle Programları Şifreli Kanala Geçirsinler Milletin Yaşam Düzenini Bozuyor Yada Temelli Kapatılsın Bitsin
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fatma gibisi düşman başına. ALLAH MUHAFAZA EYLESİN .KARI ŞERRİN DEN. ŞEYTAN ŞERRİNDEN. KURU İFTİRA DAN SANA SIĞINIRIM ALLAHIM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi