Kuruluş Osman oyuncusu Cemil Büyükdöğerli’den hayrete düşüren değişim! Seyircisi şoka girdi

Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl ve Maraşlı gibi dizilerle hayran kitlesini genişleten Cemil Büyükdöğerli imaj değişikliğine gitti. Bir döneme damgasını vuran Kavak Yelleri dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde Kuruluş Osman’a transfer edilen Cemil Büyükdöğerli’nin yeni imajını gören tanıyamadı.

Kuruluş Osman oyuncusu Cemil Büyükdöğerli’den hayrete düşüren değişim! Seyircisi şoka girdi
Kuruluş Osman oyuncusu Cemil Büyükdöğerli’den hayrete düşüren değişim! Seyircisi şoka girdi
GİRİŞ 01.06.2022 09:48 GÜNCELLEME 01.06.2022 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şahan Gökbakar’ın hazırlayıp sunduğu Dikkat Şahan Çıkabilir’de ‘Prof. Dr. Fahrettin Toprak’ karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini elde eden Cemil Büyükdöğerli, Kuruluş Osman’a katılmıştı. 11 Ocak 2021 – 13 Temmuz 2021 tarihleri arasında ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisiyle geniş kitlelere adından söz ettiren Cemil Büyükdöğerli, Kuruluş Osman’la beraber imaj değişikliğine gitti.

Teşkilat'ın Serdar'ından yürekleri ağza getiren haber! Çağlar Ertuğrul, 3.sezonda yer almayacak mı?Teşkilat'ın Serdar'ından yürekleri ağza getiren haber! Çağlar Ertuğrul, 3.sezonda yer almayacak mı?

95.bölümde ‘Moğol Komutanı Cebe’ karakteriyle Kuruluş Osman ailesine ismini yazdıran Cemil Büyükdöğerli’nin değişimi takipçilerini şaşkına uğrattı. Olduğundan çok daha farklı bir görünüm yakalayan Cemil Büyükdöğerli değişimiyle olduğu kadar performansıyla da izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    Adi ustunde oyuncu
    Cevapla
  • a. c 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyun sahnesinde Osmanlı eylence masasında şişenin dibine vuruyorlar ecdat bunlara benzemedi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız