TRT1 dizisi Kara Tahta sona mı eriyor? Etkileyici hikayesiyle seyirciyi kendine bağlamıştı

Üs Yapım imzasıyla birbirinden iddialı isimlerin bir araya geldiği Kara Tahta dizisi hakkında hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. Çekimleri Edirne’de gerçekleştirilen ve 30 Mart 2022 tarihinden beri ekranlarda varlık gösteren Kara Tahta final yapan diziler kervanına katılacağı iddia edildi.

TRT1 dizisi Kara Tahta sona mı eriyor? Etkileyici hikayesiyle seyirciyi kendine bağlamıştı
TRT1 dizisi Kara Tahta sona mı eriyor? Etkileyici hikayesiyle seyirciyi kendine bağlamıştı
GİRİŞ 06.06.2022 08:59 GÜNCELLEME 06.06.2022 08:59
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ender Mıhlar’ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve şimdiye kadar toplamda 7 bölüm yayınlanan Kara Tahta dizisinden beklenmeyen haber geldi. Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği ve Erkan Birgören’in de senaryosunu yazdığı Kara Tahta’yla ilgili tutkunlarını yakından ilgilendiren bir iddia ileri sürüldü.

Alparslan Büyük Selçuklu’da unutulmayacak ölüm! Seyircinin gözyaşlarına hakim olamadığı vedaAlparslan Büyük Selçuklu’da unutulmayacak ölüm! Seyircinin gözyaşlarına hakim olamadığı veda

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Furkan Andıç (Atlas Kandemir) ve Miray Daner (Irmak Güngör) ikilisini aynı ekipte buluşturan Kara Tahta dizisinin sayılı günler sonra ekran ömrü tükenecek. Irmak ve Atlas karakteri arasında yarım kalmış bir aşk öyküsünü konu olarak işleyen Kara Tahta dizisinin final yapacağı iddiası sıkı takipçileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Teşkilat'ın Serdar'ından herkesi panikleten haber! Çağlar Ertuğrul'un serüveni sonlandı mı?Teşkilat'ın Serdar'ından herkesi panikleten haber! Çağlar Ertuğrul'un serüveni sonlandı mı?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Atlas rolünü iyi yapıyor. Kızın boyu kısa ilk buradan kaybediyor.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Filmin konusu direk aşk. Yeter kardeşim ya. Bir de milletin ufkunu açacak diziler yapın.
    Cevapla
  • Yağmur 1 yıl önce Şikayet Et
    izliyorduk bitmese iyi olur.ama oynadığı gün yanlış başka bir akşam olsaydı farklı olurdu.
    Cevapla
  • Dost dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz dizi
    Cevapla
  • Niha 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT maalesef yeni yönetimle birlikte milletin aile yapımızı ve kültürümüzü dejenerasyon a uğratan ihanet odağına çevrildi. Belgesel kanalında bile bize ters olan küpeli dövmeli kişilere ağırlık verdi. Özellikle Hacı Bayramı Veli dizisinin kaldırıp bu diziyi koyması tam bir ihanetti
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni değil senelerdir kanalizasyonun menşei ve kimlere alt yapı sağladığı belli, halkın parasının çarçur edildiği ihaneti aşikar kurum..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki