Yeni dizi Duy Beni'ye bomba transfer! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Alparslan Büyük Selçuklu'dan...

Star TV’nin yakında yayın hayatına merhaba diyecek Duy Beni dizisinin kadrosuna Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ile Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden sürpriz isimler katılıyor. Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Karaca Hatun’ rolünü üstlenen Rabia Soytürk ile Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda ‘İlyas’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Caner Topçu, Duy Beni dizisine adını yazdırdı.

Yeni dizi Duy Beni'ye bomba transfer! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Alparslan Büyük Selçuklu'dan...
Yeni dizi Duy Beni'ye bomba transfer! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Alparslan Büyük Selçuklu'dan...
GİRİŞ 01.06.2022 09:14 GÜNCELLEME 01.06.2022 09:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaz sezonunun gelip çatmasıyla beraber yayın macerasına bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanan Duy Beni dizisi yakın zaman sonra izleyenlerin karşısına geçecek. Hem genç hem yetenekli isimlerin oyuncu kadrosunda yer alacağı ve yakın bir zaman sonra çekimlerinin başlayacağı Duy Beni dizisine 2 sürpriz isim dahil edildi.

Show TV’nin beğenilen dizisi Baba’dan hayranlarını üzecek haber! Tarih resmen açıklandıShow TV’nin beğenilen dizisi Baba’dan hayranlarını üzecek haber! Tarih resmen açıklandı

Ali Balcı’nın yönetmenlik koltuğunda oturacağı, senaristliğini ise Gülsev Karagöz ile Makbule Kosif’in üstleneceği Duy Beni dizisine gerek Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan gerekse Alparslan Büyük Selçuklu’dan sürpriz bir transfer yapıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu’da unutulmayacak ölüm! Seyircinin gözyaşlarına hakim olamadığı vedaAlparslan Büyük Selçuklu’da unutulmayacak ölüm! Seyircinin gözyaşlarına hakim olamadığı veda

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın İlyas’ı Caner Topçu ile Alparslan Büyük Selçuklu’nun Karaca Hatun’u Rabia Soytürk Duy Beni dizisiyle gümbür gümbür geliyor. Süreç Film imzasıyla Star TV kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanan Duy Beni, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan ''zorbalık'' olgusunu etkileyici bir aile ve gençlik draması ile gözler önüne serecek.

TRT1’in sevilen dizisi Kara Tahta’nın hayranlarını üzecek haber! Kimse bunu beklemiyorduTRT1’in sevilen dizisi Kara Tahta’nın hayranlarını üzecek haber! Kimse bunu beklemiyordu

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    Star dami o hangi kanal tanimiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle