Alparslan Büyük Selçuklu’da bildiğiniz tüm vedaları unutun! Bu ayrılık hiçbirine benzemeyecek

‘’Vazife tamamdır Alparslan. Vaspukaran bizimdir!’’ diyerek müjdeyi veren Akça’nın ruhunu teslim etmesi Alparslan Büyük Selçuklu seyircisini gözyaşlarına boğdu. Yürekleri paramparça eden ölüm sahnesinin çekilmesiyle beraber Fahriye Evcen’in hikayesi bitti. Ağır yara alan Akça Hatun’un Sultan Alparslan’ın kollarında can vermesi sosyal medyada büyük ses getirdi.

Alparslan Büyük Selçuklu’da bildiğiniz tüm vedaları unutun! Bu ayrılık hiçbirine benzemeyecek
Alparslan Büyük Selçuklu’da bildiğiniz tüm vedaları unutun! Bu ayrılık hiçbirine benzemeyecek
GİRİŞ 01.06.2022 09:10 GÜNCELLEME 01.06.2022 09:10
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Senelerce herhangi bir yapımda bulunmayan ve bu sezon kendisine sunulan teklifi onaylayarak Alparslan Büyük Selçuklu’yla ekran önüne çıkan Fahriye Evcen’in macerası uzun soluklu olmadı. 8 Kasım 2021 tarihinden beri Alparslan Büyük Selçuklu projesinde oyunculuk performansı sergileyen ve üstlendiği Akça Hatun karakteriyle ilgi odağına yerleşen Fahriye Evcen’in hikayesi sona erdi.

Show TV’nin beğenilen dizisi Baba’dan hayranlarını üzecek haber! Tarih resmen açıklandıShow TV’nin beğenilen dizisi Baba’dan hayranlarını üzecek haber! Tarih resmen açıklandı

29 Mayıs Pazartesi tarihinde TRT1’de yayına giren sezon finalinde, yaralanan Akça Hatun yaşam savaşını kaybetti. Sultan Alparslan’ın yanı başında son nefesini veren Akça Hatun’un veda sözleri içleri sızım sızım sızlattı. Dayanması son derece zor bir imtihandan geçen Sultan Alparslan’ın yüreği yanıp kavruldu. Tarifi mümkün olmayan bir üzüntü içerisine giren Sultan Alparslan’ın gözyaşları görenlerin duygu seline kapılmasına neden oldu.

TRT1’in sevilen dizisi Kara Tahta’nın hayranlarını üzecek haber! Kimse bunu beklemiyorduTRT1’in sevilen dizisi Kara Tahta’nın hayranlarını üzecek haber! Kimse bunu beklemiyordu

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • paiyitaht 1 yıl önce Şikayet Et
    trt keşke çok sevilen Payitaht Abdulhamithan dizisinin arkasına Abdulhamithan sonrası yahudi ve ermeni asıllı hainlerle birlikte kandırılmış insaların ülkeyi ne hale getirdiğini de dizi halinde çekseler çok çok iyi olur
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    1 yillik sözlesme yapiyolar ondan sonra vede.Sen tarihi dizi ceviriyon 1 yillik sözlememi olur
    Cevapla
  • Zirtooo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence ölmedi tedavi devam ediyor :)
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osmandada Tarihi gerçeklerden uzaklaşarak çok Saçmaladılar... demekki bizim Yapımcılar,Rejisörler ,Senaristler Doğru dürüst Gerçeğe uygun Tarihi bir Dizi ,Film Çeviremiyorlar!. Yazık. :)
    Cevapla
  • Fatihk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam tarihe uysa belgesel olur dizi değil ve seyretmesin kardeş
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan Dizisinde Tarihi gerceklerden uzaklaşarak Ellerine yüzlerine bulaştırdılar!.. Gerçek Tarihte Akça Hatun ile Alparslan arasında Dillere destan Çok büyük Aşk yaşanmış ve Akça hatun Alparslana 6-7 Çocuk vermiş Alparslanı Sultanlığa kadar Taşımıştır..ama Dizide Akca Hatunu daha evlenmeden Saçma bir seneryo ile Öldürmüşlerdir.. Eğer Tarihi Gerçeklere uymayacaksınız niye böyle bir dizi çeviriyorsunuz!?.
    Cevapla
  • sao 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlisiniz var bahsettiginiz sultan Seferiye Hatundur (Sultan Melihşah anası), ve Sultan Muhammed Alparslanın yaklasik 4 hanimi olmustur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira