Kuruluş Osman 96.bölüm 2.fragmanı: 'Birbirimize düştük, onların da istediği buydu!'

Her bölümüyle ayrı heyecana sahne olan Kuruluş Osman 96.bölüm 2.fragmanında, Osman Bey büyük planını gerçekleştirmek için gerekli tüm hazırlıkları yapmaya niyetlidir. Çıktığı yolda türlü zorluklarla karşılaşsa da önüne çıkan her bir engeli tek tek aşmaya ant içen Osman Bey’in hedefinde Yenişehir’i almak vardır. İşte, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında öne çıkan detaylar…

GİRİŞ 01.06.2022 14:54 GÜNCELLEME 01.06.2022 14:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kuruş Osman’da her ne olursa olsun kararından asla vazgeçmeyen Osman Bey, Yenişehir’i alabilmek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Kuruluş Osman 96.bölüm 2.fragmanında, Osman Bey’in ilerleyişinden rahatsız olan ve yoluna taş koymak isteyen düşmanları ise onun aleyhine faaliyetler yürütmeye başlar.

Arka Sokaklar final mi, sezon finali mi yapacak? 17. sezonunun çekilip çekilmeyeceği duyuruldu!Arka Sokaklar final mi, sezon finali mi yapacak? 17. sezonunun çekilip çekilmeyeceği duyuruldu!

Şayet amacına ulaşamadığı takdirde hem Söğüt’ün hem İnegöl’ün tehdit altına gireceğini düşünen Osman Bey’in Kuruluş Osman’da Yenişehir'i almaktan başka çaresi yoktur. Osman Bey’in amacına ulaşmasına mani olmaya çalışan Barkın’ı kötü bir sürpriz beklerken, obanın hatunları ise hiç ummadıkları bir zamanda kendilerini tehlikenin tam ortasında bulmaları sahne olacak.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın Pietro’su Yiğit Özşener’in yeni adresi belli oldu! O projeye evet dediBarbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın Pietro’su Yiğit Özşener’in yeni adresi belli oldu! O projeye evet dedi

Yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğimi Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda ise Ahmet Yılmaz'ın oturduğu Kuruluş Osman 96.bölümüyle 1 Haziran Çarşamba tarihinde saat 20:00'da ATV kanalında izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede futbolda ve sinemada bir cacık olmaz boşuna uğraşmayın
    Cevapla
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaristin,bir tarihi nasil komediye cevirdigini izliyor millet..Selcuklu Devletini filmde kucuk gosteriyor,Mogollarin usakligini yapiyorlarmis gibi anlatiyor.Uc beyi Osman,hem Selcukluya hem Roma ya meydan okuyor..Zehirlenmeler,kacirilmalar,oba ya giren cikan hainler bir bitmedi gitti..
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    oba da şimdi iki hain oldu bu iki hain anca malhun hatun ve bala hatunun dişinin kovuğunda kalır beş altı hain daha bulun öyle izleyelim
    Cevapla
  • mmt 1 yıl önce Şikayet Et
    selçuklu hükümdarına kafa tutan uçbeyi osman
    Cevapla
  • doğrucu davut 1 yıl önce Şikayet Et
    erhan adlı yorumcu arkadaş; bu tarihi filmlerden sadece Alpaslan büyük selçuklu ile Destan dizilerinde tarihçilerden yararlanıldığını bilmiyorsun galiba?
    Cevapla
  • erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    selcuklumu kalmis ortalikta. tarihi bir okuyun isterseniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak