Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine heyecan verici transfer! Bu Cihana Sığmazam'ın gidişatını etkileyecek

Gerek yapımcılığında gerekse başrolünde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın vazgeçilmezi Oktay Kaynarca’nın yer alacağı, bir süredir sabırsızlık içerisinde beklenen Bu Cihana Sığmazam için sürpriz isimle daha anlaşma sağlandı. Onur Tan’ın yönetmenliğinde bulunduğu ve çalışmaları büyük bir titizlik içerisinde yürütülen Bu Cihana Sığmazam isimli projenin senaristi olarak Mahinur Ergun belirlendi.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine heyecan verici transfer! Bu Cihana Sığmazam'ın gidişatını etkileyecek
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine heyecan verici transfer! Bu Cihana Sığmazam'ın gidişatını etkileyecek
GİRİŞ 12.06.2022 09:43 GÜNCELLEME 12.06.2022 09:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Adını Nesimi’nin şiirinden alan Bu Cihana Sığmazam dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Eylül ayında başlaması planlanan Bu Cihana Sığmazam dizisinin hem yapımcılığını hem de başrolünü Oktay Kaynarca’nın üstleneceği geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın Pietro’su Yiğit Özşener’in yeni adresi belli oldu! O projeye evet dediBarbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın Pietro’su Yiğit Özşener’in yeni adresi belli oldu! O projeye evet dedi

‘Cezayir’ karakteriyle seyircisini ekrana kilitlemeye hazırlanan Oktay Kaynarca’nın sürpriz dizisi Bu Cihana Sığmazam’ın senaryosunu hangi ismin kaleme alacağı belli oldu. Bilhassa Asmalı Konak ile Şaşıfelek Çıkmazı dizileriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Mahinur Ergun'un, Bu Cihana Sığmazam yapımının senaristliğini yapacağı duyuruldu.

Arka Sokaklar final mi, sezon finali mi yapacak? 17. sezonunun çekilip çekilmeyeceği duyuruldu!Arka Sokaklar final mi, sezon finali mi yapacak? 17. sezonunun çekilip çekilmeyeceği duyuruldu!

Kefaret, Hayat Şarkısı, Merhamet ve Haziran Gecesi gibi projelerin de senaryosunu kaleme almasıyla bilinen Mahinur Ergun, ünlü dizi ve film yönetmeni ve senaryo yazarı Çağan Irmak’ın yetişmesine de katkıda sağlamıştır.

Kuruluş Osman 96.bölüm 2.fragmanı: 'Birbirimize düştük, onların da istediği buydu!'Kuruluş Osman 96.bölüm 2.fragmanı: 'Birbirimize düştük, onların da istediği buydu!'

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı kadro bu filmde olsaydı keşke
    Cevapla
  • Neşet 1 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan ÇAKIRBEYLİ de yer alsın
    Cevapla
  • Öz lem 1 yıl önce Şikayet Et
    Edho'yu aratmayan bir dizi olsun ihanetli entrikalı dizilerden gına geldi ve mümkünse Yunus emre Yıldırımer'de olsun dizide
    Cevapla
  • Satuu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen oda olsun
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Mafya Dizisi İstemiyoruz... Millet Yolda Bile Birbirine Silah Çeker Oldu...
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam çok kasıntı..dünyayı ben yarattım zannediyor. iki dizisi tuttu diye başı göğe erdi mübareğin...şahsen nefret ederim kendilerinden..
    Cevapla
  • Sam 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakma ozaman…
    Cevapla
  • Fatih Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleme ozaman
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Izlemıcen o zaman kardesş
    Cevapla
  • Mrz 1 yıl önce Şikayet Et
    Izlemek istemiyorsan izleme kimsenin zevkine karışmaya hakkın yok yolda herkes birbirine silah çekiyor diyorsunuz ya bunları yapan sizin gibi insanlar yapar o zamn etkisinde kalmayın arkadaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!