Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Rehber'den kötü haber! Takipçileri buna çok üzülecek

1 sezonluk anlaşmasının sonuna gelmesiyle beraber Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'yla vedalaşan Engin Altan Düzyatan'ın Rehber dizisiyle anlaştığı öğrenilmişti. Belirli bir süredir hazırlıkları devam eden ve gerilim dolu bir hikayenin anlatılacağı Rehber dizisinin askıya alınması dizi tutkunlarına büyük bir şok yaşattı.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Rehber'den kötü haber! Takipçileri buna çok üzülecek
Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Rehber'den kötü haber! Takipçileri buna çok üzülecek
GİRİŞ 06.06.2022 09:02 GÜNCELLEME 06.06.2022 09:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Senaristliği Yılmaz Şahin'in üstleneceği ve yönetmenliğini de Hakan Kırvavaç'ın yapacağı Rehber dizisiyle Engin Altan Düzyatan'ın görüşmelerde bulunduğu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Bir sezonluk sözleşmesinin sonlanmasıyla birlikte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na elveda diyen Engin Altan Düzyatan'ın Rehber projesiyle el sıkıştığı iddiası da ileri sürülmüştü.

TRT1 Teşkilat'ın Çetin'inden mutluluk verici haber! Gelsin Hayat Bildiği Gibi'yle dönüyorTRT1 Teşkilat'ın Çetin'inden mutluluk verici haber! Gelsin Hayat Bildiği Gibi'yle dönüyor

Hayranları tarafından Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer alması beklenen Rehber dizisiyle alakalı kimsenin beklemediği bir gelişme meydana geldi. Gerilim sahnelerine ağırlık verilmesi ve trajik bir hikayeyi konu olarak işlemesi planlanan ve Gold Film imzasıyla dijital platformda yayınlanması kararlaştırılan Rehber dizisi şimdilik askıya alındı. Yatılı okulda eğitim gören üç kızın öyküsünün gözler önüne serileceği ve toplamda sekiz bölüm çekilmesi düşünülen Rehber dizisinin ertelenme sebebi ise henüz bilinmiyor.

Engin Altan Düzyatan'ın projesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.sezon var mı? Sürpriz karar!Engin Altan Düzyatan'ın projesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.sezon var mı? Sürpriz karar!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • kamil dede 1 yıl önce Şikayet Et
    bir hafta bi dizide başrol ertesi hafta baska bir dizide figüranlar gibi geziyorsunuz artik dizi izleme zevkim kalmadı ne ac açgözlülük esek yüküyle para aliyorsunuz bari 6 ay yüzünüzü dinlendirin gina geldi
    Cevapla
  • Oze 1 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğruldan Sonra Seni Hiç Bir Dizide Senin Oyunculuğunu Beğenmedim. Şahsi Düşüncemdir. Beğenenler Olabilir Saygı Duyarım. Kuruluş Osmanda Osman Bey Sen Olabilirdin. Zamanında Cüneyt Arkın Baba-Oğul 2 Oyuncuyuda Kendisi Canlandırdı. Seni Diriliş İle Sevdik Ve Diriliş İle Kalcaksın Hep Aklımda.
    Cevapla
  • BÖRÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu öyle bir olay olsaydı adamlarla dalga geçerdiler hiç öyle şey olur mu? O zamanın izleyici kitlesiyle şimdiki aynı olurmu
    Cevapla
  • adsız sofi 1 yıl önce Şikayet Et
    trt bu adamı tekrar niye oynattı? hemen fox tv ye koşduydu ozaman sözde bi müddet iş yapmıycak ailesine vakit ayıracaktı.Tabi mesele mani olunca aile maile dinlemiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Enginin tarihi filmlerde oynaması gerek,onlara yakışıyor başka dizilerde pek rağbet olmaz izlemeye
    Cevapla
  • Zonguldaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şokun etkisiyle millet titreme krizine girmiş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti