Yasak Elma'da rol alan Şevval Sam'dan kimsenin beklemediği haber! Radikal karar...

Toplamda beş senedir Yasak Elma adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Şevval Sam’la ilgili ayrılık iddiası medya gündemine oturdu. Sayılı günler sonra sezon finali yapmaya hazırlanan Yasak Elma’da ilk bölümden beri ‘Ender Çelebi’ karakterini üstlenen Şevval Sam, hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu.

Yasak Elma'da rol alan Şevval Sam'dan kimsenin beklemediği haber! Radikal karar...
Yasak Elma'da rol alan Şevval Sam'dan kimsenin beklemediği haber! Radikal karar...
GİRİŞ 07.06.2022 09:23 GÜNCELLEME 07.06.2022 09:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yayın hayatına başladığı ilk bölümden bu yana Yasak Elma dizisinde rol alan Şevval Sam’ın veda edeceği iddiası ortalığı salladı. Yasak Elma dizisinin setinde yoğun bir tempoda çalışan ve uzun bir süredir oyunculuk kariyerine odaklanan Şevval Sam’dan ayrılık iddiası üzerine jet yanıt geldi.

ATV'nin başarılı dizisi Destan'dan seyircisine üzüntü yaşatacak haber! Tarih resmen verildiATV'nin başarılı dizisi Destan'dan seyircisine üzüntü yaşatacak haber! Tarih resmen verildi

Yasak Elma’da 5 sezondur ‘Ender Çelebi’ karakteriyle izleyenlerin karşısına geçen Şevval Sam, hakkında çıkan ayrılık iddiası karşısında ilk kez açıklamada bulundu ve takipçilerini yakından ilgilendirecek bir haber verdi. Hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak açıklamalara imza atan Şevval Sam, "Bu hafta benim için setin son haftası... Bir ara durup dinlenmeye ihtiyacım var." şeklinde ifadelere yer verdi.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya 3 oyuncu birden geliyor! 3.sezon onayı alan diziye peş peşe transferAlparslan Büyük Selçuklu’ya 3 oyuncu birden geliyor! 3.sezon onayı alan diziye peş peşe transfer

Zeynep Gür ile Melis Civelek'in senaristliğini üstlendiği, Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Fatih Aksoy'un yapımcılığında bulunduğu Yasak Elma yapımından ayrılık kararı alan Şevval Sam artık kadroda olmayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Hakikî türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende Müslüman oldu zannettim
    Cevapla
  • Ali Osman Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber mi bu ? bazen sizlerede çok kızıyorum.
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende, müslüman oldu yazacaksınız sandım. Bu kadının demeçleriyle Hindistan'a İslama hakaret eden kadından ne farkı var ki. Haber yapıp birde onurlandırıyorsunuz.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık kardeşim
    Cevapla
  • Sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    ula bende müslüman oldu sandım haberi görünce :)))
    Cevapla
  • DURU 1 yıl önce Şikayet Et
    hic haz etmem su kadin dan ,niye buna hala prim veriliyor anlamis degilim balik hafizalilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti