ATV'nin iddialı yapımı Destan'dan şaşırtan haber! Karar verildi, tarih belli oldu

ATV’nin en fazla ilgi gören projelerinden bir tanesi olan, gerek konusuyla gerekse kadrosuyla dikkat çeken Destan yayın hayatına ara vermeye hazırlanıyor. Reytinglerde yüz güldüren sonuçlar alan ve sahneleriyle heyecanı doruk noktasına ulaştıran Destan projesinin sezon finali tarihi duyuruldu.

ATV'nin iddialı yapımı Destan'dan şaşırtan haber! Karar verildi, tarih belli oldu
ATV'nin iddialı yapımı Destan'dan şaşırtan haber! Karar verildi, tarih belli oldu
GİRİŞ 07.06.2022 09:18 GÜNCELLEME 07.06.2022 09:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Heyecanın dur durak bilmediği sahneleriyle seyirciyi her hafta ekran başına kilitleyen Destan dizisiyle alakalı flaş bir gelişme yaşandı. Dizi severlerin izlemeyi en çok tercih ettikleri yapımlar arasındaki yer alan, 23 Kasım 2021’den bu yana ekranlarda varlık göstermeye devam eden Destan projesinin sezon finali tarihi netleşti.

Yasak Elma’nın Ender Çelebi’si Şevval Sam’dan beklenmedik haber! Son noktayı koyduYasak Elma’nın Ender Çelebi’si Şevval Sam’dan beklenmedik haber! Son noktayı koydu

Hem yapımcılığını hem proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı ve reytinglerde elde ettiği başarıyla adından sıkça söz ettiren Destan dizisi sayılı günler sonra birinci sezonunu tamamlayacak. Genel yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Fethi Bayram’ın oturduğu, Bozdağ Film Yapım imzasıyla Salı akşamlarına damgasını vuran Destan 14 Haziran tarihinde sezon finali yapacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Bi dizi emeği gecen herkeze teşekkür ederim
    Cevapla
  • Cskn 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizide ruh var. Karakter oyuncuların ölmesi üzücü. Daha çok para harcanmalı.Sahneler eş geçilmeli.
    Cevapla
  • byrm 1 yıl önce Şikayet Et
    son 5 bölümden sonra diziyi tırıs ettile
    Cevapla
  • arif şentürk 1 yıl önce Şikayet Et
    süper bir dizi, emeği geçen herkese teşekkürler
    Cevapla
  • samet 1 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten süper izlediğim iki diziden biri kötü diyenler ilk bölümden itibaren bakmayan veya kadın başrol diye ön yargıda bulunandır. oyunculuk ve senaryo gerçekten en iyi diziler arasında olmasını sağlıyor tavsiye ederim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!