Annenin Sırrıdır Çocuk'a dair TV8'den flaş karar! Uzun soluklu olması bekleniyordu ama...

TV8’le 13 bölümlük anlaşması olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için ekran başındakileri hayal kırıklığına uğratacak bir karar alındı. NTC Medya imasıyla 6 Nisan 2022 tarihinden beri yayın hayatını sürdüren Annenin Sırrıdır Çocuk final yapan diziler kervanına katıldı.

Annenin Sırrıdır Çocuk'a dair TV8'den flaş karar! Uzun soluklu olması bekleniyordu ama...
Annenin Sırrıdır Çocuk'a dair TV8'den flaş karar! Uzun soluklu olması bekleniyordu ama...
GİRİŞ 17.06.2022 10:36 GÜNCELLEME 17.06.2022 10:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Senaryosunu Gülsev Karagöz, Makbule Kosif ve Okan Başar Bahar’ın kaleme aldığı, her Çarşamba akşamı ekranlara damgasını vuran Annenin Sırrıdır Çocuk’tan hüsran yaşatacak bir haber geldi. Oyunculuk performanslarıyla olduğu kadar senaryosuyla da izleyenleri etkisi altına alan ve heyecanın ardı arkasının kesilmediği Annenin Sırrıdır Çocuk projesiyle ilgili beklenmedik karar alındı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’den Alparslan Büyük Selçuklu’ya önemli transfer! Öke Hatun rolüyle...Muhteşem Yüzyıl Kösem’den Alparslan Büyük Selçuklu’ya önemli transfer! Öke Hatun rolüyle...

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp ile Fatih Aksoy ikilisinin üstlendiği, nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde giderek düşüş yaşamaya başladı. Müge Uğurlar’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve şimdiye kadar toplamda 11 bölüm yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk projesi reytinglerde umduğunu bulamadığı için ekran macerası bitti.

Tv100’den Birsen Altuntaş’tan alınan habere göre, başrollerini Engin Öztürk, Selin Yeninci, İrem Helvacıoğlu ve Olgun Toker’in paylaştığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi 11.bölümde final yaparak ekranlara resmen veda etti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    O kanalda doğru dürüst bir program yok ki. Ben olsam kanalı kapatırım.
    Cevapla
  • Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam'da ve bütün Kitabı olan dinlerde evlilik vardır. Çocuk sır değildir, alenidir, anası babası bellidir. Şimdi annesinin sırrı olmuş birkaç akıllı dizi uydurdu. Toplumdan gereken cevabı aldı. Adamlar ellerinden gelse bütün toplumu kendilerine uyduracaklar.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir dizimi varmış?
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Beş kuruş etmez dizi.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözde aile dizisi Ahlaksızlık ön planda kim ailesi ile bunu izlemek ister
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar