Kuruluş Osman 97.bölüm 2.fragmanı: Barkın'a dair şoke eden gelişme! Serdar Özer veda mı ediyor?

Yenişehir’e İslam’ın sancağını dikmek isteyen Osman Bey, Kuruluş Osman 97.bölüm 2.fragmanında yüzlerini garba dönmenin vaktinin geldiğini açıklar. Hem nizam-ı alem davası hem ilahi kelimetullah için hedeflerinin Yenişehir olduğunu bildiren Osman Bey Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Barkın’ın kellesini alır.

GİRİŞ 08.06.2022 09:20 GÜNCELLEME 08.06.2022 09:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 97.bölüm fragmanında, Yenişehir’de hâkimiyet kurmak isteyen Osman Bey yapabileceklerinin en iyisini ortaya koyar ve hedeflerine giden yolda çarpıcı bir hamlede bulunur. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Serdar Özer’in üstlendiği Barkın karakteri Osman Bey tarafından etkisiz hale getirilir.

Osman Bey’in düşmanı ve Selvi Hatun’un kocası olan Barkın Bey, şimdiye kadar yaptıklarının bedelini canıyla öder. Böylece 85.bölümden beri Kuruluş Osman’da Barkın Bey karakteriyle adından geniş kitlelere söz ettiren Serdar Özer'in hikayesi noktalanacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’den Alparslan Büyük Selçuklu’ya önemli transfer! Öke Hatun rolüyle...Muhteşem Yüzyıl Kösem’den Alparslan Büyük Selçuklu’ya önemli transfer! Öke Hatun rolüyle...

Kuruluş Osman’a Veda Edecek Serdar Özer Kimdir?

21 Ocak 1980 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açan Serdar Özer, 2003 senesinde yayına giren Hekimoğlu dizisiyle oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. TRT1 ekranlarında 1 Nisan 2021 - 4 Şubat 2022 tarihleri arasında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol aldığı Apollon karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır. Kuruluş Osman dizisi haricinde Hercai, Küçük Kadınlar, Kaderimin Yazıldığı Gün, Cesur ve Güzel, Kızlarım İçin ve Beyaz Gece gibi projelerle kameralar karşısına geçmiştir.

Destan 26.bölüm 2.fragmanında göğüsleri kabartan sahne! Seyircinin takdirini topladıDestan 26.bölüm 2.fragmanında göğüsleri kabartan sahne! Seyircinin takdirini topladı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • E k 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihimizle gurur duymamız lazım arkadaşlar.
    Cevapla
  • İsrafil T. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum da, gülsem mi? ağlasam mı? Amerika kaybettiği kore savaşından Rambo diye birini çıkardı, gayette izledik. Hiç demedik ki, "ya bu savaşı böyle savaşçıları varsa nasıl kaybettiler.?". Fakat biz yaptığımızda tarihte o öyle değildi falan filan. Adamlar filim yapıyor tarih dersi vermiyor yada biyografi çekmiyor. (Genel manada tarihe uyması yeter)
    Cevapla
  • Abdurrezak AKYOL 1 yıl önce Şikayet Et
    İlahi Kelimetullah, i'lâ-yı Kelimetullah olacak
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    yapımcı bozdağ için barkın mı yok barkın haini gider boran hain olur olmadu şeyhleri olur olmaz demeyin 50 yıl önce ölmüş cengiz hanın komutanı cebeyi diriltip diziye koyabiliyorlarsa bence amcası dündarı da yeniden diriltip hain olarak devam edebilirler
    Cevapla
  • usta 1 yıl önce Şikayet Et
    ZATEN DİZİNİN GİDİŞATI. uydurma sahneler alenen sırtarıyor. O karakter zaten çıkmak zorunda artık devlet kurulmalı, millet seyrediyor diye uzatmanın alameti yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini