Senden Daha Güzel'de 'Cem Kurtoğlu' rüzgarı esecek! Gönül Dağı'yla akıllara kazınmıştı

Arka Sokaklar, Arıza, Savaşçı ve son olarak Gönül Dağı dizisinde kameralar karşısına geçen Cem Kurtoğlu, Senden Daha Güzel ekibine ismini yazdırdı. Gönül Dağı'nda üstlendiği 'Arif Uysal' karakteriyle ilgi odağına yerleşen Cem Kurtoğlu, Senden Daha Güzel'de sürpriz bir rolle seyircisini ağırlayacak.

Senden Daha Güzel'de 'Cem Kurtoğlu' rüzgarı esecek! Gönül Dağı'yla akıllara kazınmıştı
Senden Daha Güzel'de 'Cem Kurtoğlu' rüzgarı esecek! Gönül Dağı'yla akıllara kazınmıştı
GİRİŞ 14.06.2022 14:59 GÜNCELLEME 14.06.2022 14:59

7 Haziran'da yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapan ve Gold Film imzasıyla her Salı akşamı izleyenlerle buluşacak olan Senden Daha Güzel'e Gönül Dağı'ndan bomba bir isim katıldı. Burak Çelik (Emir) ile Cemre Baysel (Efsun) ikilisinin başrollerini paylaştığı, romantik komedi tadındaki Senden Daha Güzel'in kadrosuna Gönül Dağı yapımının sevilen ismi Cem Kurtoğlu yerleştirildi.

Birol Güven imzalı TRT1 Seksenler neden final yaptı? Sevilen dizinin bitmesinin sebebi...Birol Güven imzalı TRT1 Seksenler neden final yaptı? Sevilen dizinin bitmesinin sebebi...

Deniz Koloş'un yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen, senaryosu ise Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan Senden Daha Güzel projesinde Cem Kurtoğlu'nun hangi karakterle seyircisinin karşısına geçeceği resmen belli oldu. Gönül Dağı dizisinin 45. ile 49. bölümleri arasında rol alan, Zeynep ve Elif'in Almanya'da yaşayan babası Arif karakteri ile seyirciyi ekran başına kilitleyen Cem Kurtoğlu, Senden Daha Güzel'de Ferdi karakterini üstlenecek.

EDHO’nun Tipi’si Bu Cihana Sığmazam’la dönüyor! Oktay Kaynarca'yla beraber yine aynı ekipte…EDHO’nun Tipi’si Bu Cihana Sığmazam’la dönüyor! Oktay Kaynarca'yla beraber yine aynı ekipte…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu