Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tipi'si Bu Cihana Sığmazam'la dönüyor! Oktay Kaynarca ile...

Onur Tan ile beraber ‘Güzel Adamlar’ adlı yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca’nın dizisi Bu Cihana Sığmazam’a EDHO’dan sürpriz bir isim dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Murat İspirli, nam-ı diğer Tipi karakteriyle hafızalara kazınan Savaş Özdemir de Bu Cihana Sığmazam’a transfer edilecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tipi'si Bu Cihana Sığmazam'la dönüyor! Oktay Kaynarca ile...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tipi'si Bu Cihana Sığmazam'la dönüyor! Oktay Kaynarca ile...
GİRİŞ 13.06.2022 09:10 GÜNCELLEME 13.06.2022 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da uzun bir dönem boyunca Hızır’ın eski ve yakın dostu ‘Murat İspirli’ karakteriyle dizi severleri ağırlayan Savaş Özdemir’den heyecanlandıran haber geldi.

Teşkilat'a veda eden Ezgi Eyüboğlu değişimiyle herkesi şaşırttı! Seneler önceki o hali...Teşkilat'a veda eden Ezgi Eyüboğlu değişimiyle herkesi şaşırttı! Seneler önceki o hali...

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda tecrübeli oyuncu Oktay Kaynarca, yeni projesinin isminin Bu Cihana Sığmazam olduğunu açıklamış, burada Cezayir karakteriyle ekranlara dönüş yapacağının müjdesini vermişti. Tüm bu gelişmelerin dışında Oktay Kaynarca ile birlikte yapımcılığında bulunacağı dizinin oyuncu kadrosuna güç katmak isteyen Onur Tan’ın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Tipi’siyle görüşme yaptığı haberi paylaşıldı.

Hakim'in Cevdet'i Uğur Yücel’den yankı uyandıracak karar! Arkadaşı Şener Şen'in arkasından...Hakim'in Cevdet'i Uğur Yücel’den yankı uyandıracak karar! Arkadaşı Şener Şen'in arkasından...

Gazeteci Arif Hür'ün haberine göre; Şimdiye dek kendisine sunulan 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği ortaya çıkan Savaş Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' yapımıyla görüşmelerinin sürdüğü ve kadroya yerleştirileceğinin bilgisine ulaşıldı.

Kuruluş Osman'ın başarılı ismi Seray Kaya’dan beklenmedik proje! Mahkum'dan gider gitmez...Kuruluş Osman'ın başarılı ismi Seray Kaya’dan beklenmedik proje! Mahkum'dan gider gitmez...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Çay 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah doğru bir haberdir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi