Kuruluş Osman'ın başarılı ismi Seray Kaya’dan beklenmedik proje! Mahkum'dan gider gitmez...

Kuruluş Osman’da Lena ve Mahkum’da ise Cemre karakteriyle ekran önüne çıkan ünlü oyuncu Seray Kaya’nın sürpriz projesi gün yüzüne çıktı. Kendisine pek çok dizi projesinden teklif gittiği öğrenilen Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle anlaşma sağladı.

Kuruluş Osman'ın başarılı ismi Seray Kaya’dan beklenmedik proje! Mahkum'dan gider gitmez...
Kuruluş Osman'ın başarılı ismi Seray Kaya’dan beklenmedik proje! Mahkum'dan gider gitmez...
GİRİŞ 12.06.2022 10:05 GÜNCELLEME 12.06.2022 10:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MF Yapım imzasıyla ekrana taşınan 2017 yapımı Kadın dizisinde rol aldığı Şirin karakteriyle ününe ün katan Seray Kaya’nın yeni adresi belli oldu. Kuruluş Osman’da Savcı Bey’in eşi Lena Hatun karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle el sıkıştı.

Kuruluş Osman’ın yıldızına bomba teklif! Gül Masalı’yla el sıkışan isim 6.defa ATV’yi tercih ettiKuruluş Osman’ın yıldızına bomba teklif! Gül Masalı’yla el sıkışan isim 6.defa ATV’yi tercih etti

Son olarak bir Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum yapımında üstlendiği Cemre karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrolünde oynayacak.

Kaderimin Oyunu takipçilerinin hoşuna gitmeyecek haber! Artık ekranda göremeyeceksinizKaderimin Oyunu takipçilerinin hoşuna gitmeyecek haber! Artık ekranda göremeyeceksiniz

Nazlı Heptürk’ün yapımcılığında bulunduğu ve genel yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak’ın üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya’nın hangi rolü oynayacağı netlik kazandı. Özgür Evren’in senaryosunu kaleme aldığı, yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına başlangıç yapacak Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncusu Seray Kaya, Elif rolüyle izleyenlerin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç size yakışıyor mu diyecem ancak,herkes kendine yakışanı yaparmış söze gerek yok..!
    Cevapla
  • Ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana veya millete ne faydasi var onu soyleyin bu artislerin...oturup izleyin okumayin yazmayin cahil kalin bunlarda ceplrini doldursun..dizi mizi tv izlemiyorum sized izlemeyin koreltmeyin kendinizi
    Cevapla
  • Erkoç 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlardaki Seray Kayayı arıyorum umarım Atvde bulurum klas bir erkek başrol diziyi başka seviye yapar. bkz. Mahkum!!
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kız sadece Kadın dizisindeki Şirin rolünü çok güzel oynamıştı. Sonraki roller oturmadı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı