İddialı diziye final şoku! Kaderimin Oyunu'nun bitirilmesinin sebebi gün yüzüne çıktı

Reytinglerde yükselişe geçememesi ve hedeflenen seviyeye bir türlü gelememesi nedeniyle Kaderimin Oyunu dizisi hakkında son karar resmen verildi. Şu ana dek NG Medya imzasıyla yirmi dört bölüm yayınlanan Kaderimin Oyunu projesinin umduğunu bulamamasından ötürü ekran serüveni bitti.

İddialı diziye final şoku! Kaderimin Oyunu'nun bitirilmesinin sebebi gün yüzüne çıktı
İddialı diziye final şoku! Kaderimin Oyunu'nun bitirilmesinin sebebi gün yüzüne çıktı
GİRİŞ 23.06.2022 12:16 GÜNCELLEME 23.06.2022 12:16
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

3 Aralık 2021 tarihinden beri yayın hayatına devam eden Kaderimin Oyunu dizisinden sıkı takipçilerinin beklemediği bir haber geldi. Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği ve çekimleri İstanbul ile Amasya’da gerçekleştirilen Kaderimin Oyunu reytinglerde tam bir hayal kırıklığı yaşadı.

Kuruluş Osman’ın yıldızına bomba teklif! Gül Masalı’yla el sıkışan isim 6.defa ATV’yi tercih ettiKuruluş Osman’ın yıldızına bomba teklif! Gül Masalı’yla el sıkışan isim 6.defa ATV’yi tercih etti

Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğinde bulunduğu ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, her Cuma akşamı Star TV’de yayına giren Kaderimin Oyunu projesinin yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Reytinglerde hedeflenen düzeye ulaşamamasından ötürü 2.sezon onayı alamayan ve alınan karar sonrası izleyenlere hayal kırıklığı yaşatan Kaderimin Oyunu yapımının final yapacağı tarih de netlik kazandı.

Annenin Sırrıdır Çocuk'a dair TV8'den flaş karar! Uzun soluklu olması bekleniyordu ama...Annenin Sırrıdır Çocuk'a dair TV8'den flaş karar! Uzun soluklu olması bekleniyordu ama...

Başrollerini Akın Akınözü (Cemal Kaya), Sarp Apak (Mahir Demirhan), Öykü Karayel (Asiye Yılmaz Demirhan) ve Meriç Aral (Helin Demirhan Kaya)’ın paylaştığı Kaderimin Oyunu 17 Haziran tarihinde yayına giren 26.bölümüyle ekranlara veda etti.

Hakim dizisi hakkında ATV'den kimsenin beklemediği karar! Şok etkisi meydana getirdiHakim dizisi hakkında ATV'den kimsenin beklemediği karar! Şok etkisi meydana getirdi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • 456706 1 yıl önce Şikayet Et
    adami cok abarttilar kiz zaten sönük
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Başroldeki oyunculuk yeteneği sıfır olan hanfendi varken hiç bir dizi uzun ömürlü olamaz
    Cevapla
  • mtdrgn 1 yıl önce Şikayet Et
    hanfendi mi beyfendi mi? her kirli sakal bırakanı jön yapmaya çalışıyorlar. hanfendi o sakalın yanında oscar adayı gibi duruyor.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    zamanin da uc bes sapik kanal yuzunden insanlar artik dizi bakmiyor her dizi ayni saniyor kanal sahipleri sapik kendine gøre dizi istiyor o zaman ortaya kalitesi bir suru sey cikiyor
    Cevapla
  • Aide 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaderimin oyunu devam etmesini onayliyorum
    Cevapla
  • mardinliiii 1 yıl önce Şikayet Et
    bu millet hâlâ teori olan dizileri izliyor mu ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?