Hakim dizisi hakkında ATV'den kimsenin beklemediği karar! Şok etkisi meydana getirdi

Yakın bir zaman önce Limon Film imzasıyla yayın macerasına büyük umutlarla başlangıç yapan Hakim dizisiyle ilgili radikal bir karar alındı. Reytinglerde hedeflenen başarıyı bir türlü gösteremeyen Hakim projesinin ekran ömrü sayılı günler sonra tükenecek.

Hakim dizisi hakkında ATV'den kimsenin beklemediği karar! Şok etkisi meydana getirdi
Hakim dizisi hakkında ATV'den kimsenin beklemediği karar! Şok etkisi meydana getirdi
GİRİŞ 09.06.2022 09:19 GÜNCELLEME 09.06.2022 09:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bilindiği gibi çeşitli TV kanallarında yayın faaliyeti gösteren dizi projeleri, reytinglerde hedeflediği sonucu göremeyince final kararından nasibini alıyor. Reyting savaşına yenik düşen pek çok dizi projesi teker teker yayından kaldırılırken, final yapan diziler kervanına bir yenisinin daha eklendiği ortaya çıktı.

Ramo ile Aziz dizisinin efsanesi Murat Yıldırım'dan bomba proje! Tayfun Yüzbaşı olacakRamo ile Aziz dizisinin efsanesi Murat Yıldırım'dan bomba proje! Tayfun Yüzbaşı olacak

4 Nisan 2022 tarihinde ekran serüvenine adım atan ve birbirinden iddialı isimleri aynı kadroda buluşturan Hakim yapımı için artık tüm umutlar tükendi. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu (Ömer Arif Derman), Uğur Yücel (Cevdet Dağıstanlı), Ebru Özkan (Yasemin Kaner) ve Yurdaer Okur (Azem Demirkıran)’un paylaştığı Hakim yapımının final tarihi belli oldu.

İdealistliği ve dürüstlüğü kendisine ilk edinen hakimin başından geçen birtakım çarpıcı olayların gözler önüne serildiği ve şu ana kadar toplamda 9 bölüm yayınlanan Hakim projesinin 13 Haziran Pazartesi tarihinde ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Gönül Dağı'nın Arif'inden müjdeli haber! Senden Daha Güzel'de Ferdi rolüyle büyük ses getirdiGönül Dağı'nın Arif'inden müjdeli haber! Senden Daha Güzel'de Ferdi rolüyle büyük ses getirdi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Öldürdüğün çocuğun kız kardeşiyle sevgili ol...!üstelik bir de sevgilin var..üstelik yaş daha yirmi bile değil..! daha ikinci bölümde bitti film zaten. illa bir sevgili olmak zorunda mı oyuncular...çocuk yaştakiler sevili sevgili dolanıyorlar..bir kere ders dinleyen,ders anlatan bir sahne yok.baldırı çıplak öğrenciler...sonra da sapıklık çoğaldı diyorlar. böyle filmlerle özendiriyorsunuz gençleri.. bir de bu behzat ç çok itici..emmin dayın olsa da senin filmlerin fazla sürmez dayı..!
    Cevapla
  • Kudret şenlik 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinden hiç anlamadığın belli sana göre o Yalta eline silah alıp herkesi öldürse oturur izlersin . Behzat Ç şimdiye kadarki en düzgün diziydi .
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    tutmayacağını kestirmek zor değilki. Fragmanından bile anlaşılıyordu.
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Her nedense ATV de diziler tutmuyor.Hakim,Adı Sevgi,maraşlı gibi diziler hemen bitti
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmayınca olmuyor işte.
    Cevapla
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın oynadığı her dizi on bölümden sonra final yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırşehir'de akraba belediyeciliği halkı isyan ettirdi! Çeşme çamur aktı...
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı