Ramo ile Aziz dizisinin efsanesi Murat Yıldırım'dan bomba proje! Tayfun Yüzbaşı olacak

Ramo'da 'Ramazan Kaya' ve Aziz dizisinde ise 'Aziz Payidar' karakteriyle izleyenlerin gönlünü fetheden Murat Yıldırım, çok konuşulacak bir projeye imza attı. Bir dönem Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Murat Yıldırım, Yer Eksi İki isimli beyaz perde projesiyle hayranlarının karşısına geçecek.

Ramo ile Aziz dizisinin efsanesi Murat Yıldırım'dan bomba proje! Tayfun Yüzbaşı olacak
Ramo ile Aziz dizisinin efsanesi Murat Yıldırım'dan bomba proje! Tayfun Yüzbaşı olacak
GİRİŞ 12.06.2022 16:54 GÜNCELLEME 12.06.2022 16:54

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım, senaristliğini Hakan Evrensel'in üstleneceği ve yapımcılığında ise Orgino Medya - Mustafa Cihan Durmuş'un bulunacağı Yer Eksi İki adlı sinema filmi yapımıyla ekranlara bomba gibi dönüş yapıyor.

Ozan Uzunoğlu'nun yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilecek ve Hakan Evrensel'in aynı adlı eserinden uyarlanacak olan Yer Eksi İki projesiyle Murat Yıldırım anlaşma sağladı. 

5 Kasım 2021 tarihinden beri yayın hayatına devam eden, Recai Karagöz'ün yönetmenliğinde şimdiye kadar 27 bölüm yayınlanan Aziz dizisiyle izleyenlerin kalbini kazanan Murat Yıldırım, yaz ayında Yer Eksi İki projesinin çekimlerinde yer alacak. Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği, Volkan Yazıcı'nın senaryosunu kaleme aldığı ve proje tasarımını da Zeynep Günay Tan'ın yaptığı Aziz dizisinin Aziz Payidar'ı Murat Yıldırım sürpriz bir karakteri oynayacak.

Aziz dizisinden önce 14 Ocak 2020 - 16 Nisan 2021 tarihleri arasında Show TV'de yayına giren Ramo dizisiyle izleyenlerde hayranlık uyandıran Murat Yıldırım, Yer Eksi İki'de 'Tayfun Yüzbaşı' karakteriyle iddialı bir çıkış yakalamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’