Teşkilat'a veda eden Ezgi Eyüboğlu değişimiyle herkesi şaşırttı! Seneler önceki o hali...

Teşkilat dizisindeki performansı beğenildiği için hikayesi uzun bir süre boyunca devam eden Ezgi Eyüboğlu’nun eski hali gündem oldu. Teşkilat’tan önce yine bir TRT1 dizisi olan Payitaht Abdülhamid’de rol alan Ezgi Eyüboğlu’nun yıllar önceki görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi.

Teşkilat'a veda eden Ezgi Eyüboğlu değişimiyle herkesi şaşırttı! Seneler önceki o hali...
Teşkilat'a veda eden Ezgi Eyüboğlu değişimiyle herkesi şaşırttı! Seneler önceki o hali...
GİRİŞ 12.06.2022 10:03 GÜNCELLEME 12.06.2022 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2011’de ATV’de yayına giren Kalbim Seni Seçti adlı dizi projesiyle keşfedilen, burada üstlendiği Derin karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Ezgi Eyüboğlu’nun eski hali gündem oldu. Muhteşem Yüzyıl, Sudan Çıkmış Balıklar ve Adı Mutluluk projeleri sayesinde oyunculuk kariyeri açısından önemli bir fırsat elde eden Ezgi Eyüboğlu’nun yıllar önceki görüntüsü takipçilerini şaşkına çevirdi.

Kuruluş Osman’ın Lena’sı Seray Kaya’dan şaşkına çeviren proje! Mahkum'dan ayrılır ayrılmaz...Kuruluş Osman’ın Lena’sı Seray Kaya’dan şaşkına çeviren proje! Mahkum'dan ayrılır ayrılmaz...

TV dizi projelerindeki ve sinema filmi yapımlarındaki oyunculuğunun yanı sıra çeşitli reklam filmi projelerinde de boy gösteren Ezgi Eyüboğlu, değişimiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Teşkilat dizisiyle beraber başarısında büyük bir ivme kazanan, Payitaht Abdülhamid dizisinde rol aldığı Melike karakteriyle de akıllara kazınan Ezgi Eyüboğlu’nun eski hali…

 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşılacak hiçbir şey yok. Hala aynı bence. Fazla değişmemiş. Ayrıca insanların şimdiki halleri ile yıllar önceki hali zaten aynı olmaz.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be gözlerime inanamadım..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi