Filinta'nın Boris Zaharyas'ından Alparslan Büyük Selçuklu müjdesi: 5 sene sonra yeniden TRT1'de!

2014 – 2016 yılları arasında ES Film imzasıyla TRT1’de yayına giren Filinta dizisiyle damgasını vuran Serhat Tulumluer, Alparslan Büyük Selçuklu’ya dahil edildi. Filinta’da ‘Boris Zaharyas’ karakterini üstlenen Serhat Tulumluer, 5 yıl aranın ardından yine bir TRT1 dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Tekfur Grigor’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Filinta'nın Boris Zaharyas'ından Alparslan Büyük Selçuklu müjdesi: 5 sene sonra yeniden TRT1'de!
Filinta'nın Boris Zaharyas'ından Alparslan Büyük Selçuklu müjdesi: 5 sene sonra yeniden TRT1'de!
GİRİŞ 21.06.2022 15:44 GÜNCELLEME 21.06.2022 15:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

23 Aralık 2014 yılında ekran macerasına başlayan, 56 bölüm yayınlandıktan sonra ise 22 Nisan 2016’da final yapan Filinta dizisinin oyuncusu Serhat Tulumluer’in sürpriz projesi belli oldu. Serdar Öğretici ile Yusuf Esenkal ikilisinin yapımcılığında bulunduğu ve Osman Kaya’nın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen Filinta’da ‘Boris Zaharyas’ karakterini oynayan Serhat Tulumluer, Alparslan Büyük Selçuklu’ya transfer edildi.

Yalnız Kurt dizisi yayından kaldırıldı mı? Osman Sınav’dan jet açıklama: Son noktayı koydu!Yalnız Kurt dizisi yayından kaldırıldı mı? Osman Sınav’dan jet açıklama: Son noktayı koydu!

Başarılı oyuncu Serhat Tulumluer, Ömer Genç’in senaryosunu kaleme aldığı ve Osmanlı döneminde meydana gelen olayları gözler önüne seren Filinta dizisi sona erdikten 5 yıl sonra TRT1’le tekrardan anlaşma sağladı. Son olarak Hercai dizisinde rol aldığı ‘Hazar Şadoğlu’ karakteriyle adından geniş kitlelere söz ettiren Serhat Tulumluer, Alparslan Büyük Selçuklu’nun 3.sezonunda ‘Tekfur Grigor’ karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüş yapacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Neyse 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel
    Cevapla
  • mehmet iskenderun 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir transfer..dizinin kalitesini arttırır.çok iyi ve çok başarılı ir karakter oyuncusu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak