Yalnız Kurt 2.sezonda olacak mı? İzleyenlerin merak duyduğu konu açıklığa kavuştu!

Hem yapımcılığını hem proje tasarımını Osman Sınav’ın üstlenmiş olduğu Yalnız Kurt dizisiyle alakalı son günlerde çarpıcı bir iddia ileri sürülmüştü. Sinegraf imzasıyla şimdiye kadar toplamda 20 bölüm yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin yayın hayatının sona erdiği söylenmişti. Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisinin akıbeti hakkında bilgilendirmede bulunarak iddialara son noktayı koydu.

Yalnız Kurt 2.sezonda olacak mı? İzleyenlerin merak duyduğu konu açıklığa kavuştu!
Yalnız Kurt 2.sezonda olacak mı? İzleyenlerin merak duyduğu konu açıklığa kavuştu!
GİRİŞ 13.07.2022 13:18 GÜNCELLEME 13.07.2022 13:18
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

28 Ocak 2022’den bu yana ekran serüvenine devam eden aksiyon ve dram türündeki Yalnız Kurt projesine ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atılmıştı. Çağatay Tosun’un yönetmenliği eşliğinde çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen Yalnız Kurt yapımının yayın macerasının bittiği söylenmişti.

Filinta dizisinden Alparslan Büyük Selçuklu’ya flaş transfer! 5 yıl sonra tekrardan TRT1’e döndüFilinta dizisinden Alparslan Büyük Selçuklu’ya flaş transfer! 5 yıl sonra tekrardan TRT1’e döndü

İleri sürülen bu iddia üzerine Yalnız Kurt’un sıkı takipçileri ikinci sezonda ATV ekranında seyircilerin karşısına geçip geçmeyeceğini merak etmeye başladı. Yapımcı ve yönetmen olarak tanınmasının yanı sıra senarist ve reklamcı kimliğiyle de bilinen Osman Sınav, Yalnız Kurt izleyicisinin kafasında oluşan soru işaretlerini giderecek açıklama gerçekleştirdi.

Başrollerini Hasan Denizyaran (Altay Kurtoğlu / Yiğit Yıldırım) ve Cihan Ünal’ın (Davut Bahadır / Kumandan) paylaştığı Yalnız Kurt dizisi 2.sezonda yayın hayatına kaldığı yerden devam edeceğinin bilgisine ulaşıldı. Yalnız Kurt’un yayından kaldırıldığı iddiasının gerçekliği yansıtmadığını belirten Osman Sınav, 30 Temmuz tarihinde yeni sezon çekimlerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 38
  • vbv 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani şu verdiğiniz haberleri okurken insanı fıtık etmek için ne gerekiyorsa yapıyorsunuz.Haberin öznesi ile içeriği dengesiz.Başlığa göre haberi okuyorsun sonuca varmak için papağan gibi aynı şeyleri okuyup durman gerek.Bu mu habercilik yaa. Bumudur sahiiii.
    Cevapla
  • İso 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit eline yüreğine sağlık
    Cevapla
  • Ayşe ÇELİK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bozkır celalettin tekrar yayına devam etsin.yalniz kurt zaten devam etsin
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani izlediğim bir iki diziden biri hatta önde geliyor devam edeceğine sevindim
    Cevapla
  • Aynıgün aynısaat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız Kurt çok harika bizi. Kesinlikle devamını istiyorum. Üzücü olan Trt1 de ki Kasaba Doktoru ile aynı gün aynı saatte olması. 2nci sezonda bu 2 dizi farklı günlerde yayınlayabilir misiniz lütfen!!!
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsız bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!