Kuruluş Osman ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan genç isimden meraklandıran proje!

NTC Medya imzasıyla yaz döneminde yayın macerasına atılacak olan gençlik ve komedi türündeki Tozluyaka isimli dizi projesine Kuruluş Osman’ın dikkat çeken oyuncusu Can Bartu Arslan transfer edildi. Oyunculuk hayatına çok küçük yaşlardan itibaren başlayan ve Kuruluş Osman’daki rol almasının yanı sıra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da performansını gösterme fırsatı yakalayan Can Bartu Arslan, Tozluyaka’yla el sıkıştı.

Kuruluş Osman ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan genç isimden meraklandıran proje!
Kuruluş Osman ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan genç isimden meraklandıran proje!
GİRİŞ 26.06.2022 09:46 GÜNCELLEME 26.06.2022 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Lise çağındaki gençlerin başından geçen olayları konu olarak işleyecek olan ve yapımcılığını ise Mehmet Yiğit Alp ile Fatih Aksoy ikilisinin üstlendiği Tozluyaka dizisine çok konuşulacak bir transfer yapıldı. Emre Kınay, Tayanç Ayaydın ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaşacağı ve 27 Haziran Pazartesi tarihinde ekran hayatına merhaba diyecek Tozluyaka projesine Kuruluş Osman oyuncusu katılıyor.

Gizli Saklı’ya şaşırtıcı transfer! Afilli Aşk ve Maraşlı’nın yıldızı ekranlara bomba gibi dönüyorGizli Saklı’ya şaşırtıcı transfer! Afilli Aşk ve Maraşlı’nın yıldızı ekranlara bomba gibi dönüyor

Semih Bağcı’nın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilecek ve senaryo gereği zengin ile fakir öğrencileri bir araya getirecek Tozluyaka’da Kuruluş Osman’ın genç oyuncusu Can Bartu Arslan da yer alacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısı Emre Konuk'tan 'kriz' açıklaması! 'Talebi reddetti' iddiası...Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısı Emre Konuk'tan 'kriz' açıklaması! 'Talebi reddetti' iddiası...

Yekta Toru’un senaryosunu kaleme aldığı Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosunda; Dolunay Soysert, Emre Kınay, Nebil Sayan, Tayanç Ayaydın, Ahmet Haktan Zavlak, Oğulcan Arman Uslu, Özgür Foster, Duygu Özşen, Durukan Çelikkaya, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Serra Pirinç, Ulvi Kahyaoğlu, Ecem Çalhan, Kadim Yaşar, Ali Kaan Miraç Sezen gibi isimler bulunmaktadır.

Bilindiği üzere Can Bartu Arslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli’nin oğlu 'Ömer Çakırbeyli' karakteriyle kameralar karşısına geçmiş ve performansıyla izleyici kitlesinin beğenisini kazanmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynamadı sadece 3.sezon tanıtımın da adı geçmişti hiç oynamadı yalan söylüyor lar
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk kuruluş Osman da hangi rolde oynadı. Ben çıkartamadım.
    Cevapla
  • asa 1 yıl önce Şikayet Et
    asli nedir bunun ....sanat camiasini bizdenolmayanlardan kurtaracagiz...
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizide oynayıp da rolü biten herkes "şok kararla" ayrılmış oluyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma