Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan hayrete düşüren değişim! Yeni imajı yankı uyandırdı

TRT1’in MİT destekli dizisi Teşkilat’ta ‘Serdar’ karakterini üstlenen Çağlar Ertuğrul’un imaj değişikliğine gitmesi dikkatlerden kaçmadı. Çekimleri Burak Arlıel’in yönetmenliği eşliğinde Ankara’da gerçekleştirilen Teşkilat dizisinin sezon finali yapmasının ardından Urla’ya giden Çağlar Ertuğrul’un yeni imajı çok konuşuldu.

Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan hayrete düşüren değişim! Yeni imajı yankı uyandırdı
Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan hayrete düşüren değişim! Yeni imajı yankı uyandırdı
GİRİŞ 28.06.2022 09:17 GÜNCELLEME 28.06.2022 09:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımcılığında bulunduğu Teşkilat projesinin başroldeki ismi Çağlar Ertuğrul, bu kez değişimiyle adından söz ettirdi. Tims&B Productions imzasıyla şu ana kadar 2 sezon ve 48 bölüm yayınlanan Teşkilat yapımının sezon finali yapmasının akabinde Çağlar Ertuğrul soluğu Urla’da aldı.

49 filmine Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas'ı Sinan Tuzcu katılıyor! Bomba gelişme...49 filmine Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas'ı Sinan Tuzcu katılıyor! Bomba gelişme...

Teşkilat Senaryo Ekibi tarafından senaryosu kaleme alınan ve 7 Mart 2021’den beri TRT1 ekranında varlık gösteren Teşkilat’ın oyuncusu Serdar Ertuğrul, yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Teşkilat’ta rol aldığı Milli İstibarat Teşkilatı Ajanı ‘Serdar Kılıçarslan’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Çağlar Ertuğrul, saçlarını kısacık kestirdi. İşte, şimdilerde Urla’daki aile evinde tatil yapan Çağlar Ertuğrul’un yeni imajı…

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda mühim değişiklik! İkinci sezonda ezberleri bozmaya geliyor!Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda mühim değişiklik! İkinci sezonda ezberleri bozmaya geliyor!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Destan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunun haberini vermeyin Allahinizi seviyorsaniz,
    Cevapla
  • Birtürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bi papaza dönmüş
    Cevapla
  • Berat 1 yıl önce Şikayet Et
    Rol kendisini oynamaya çalışırken bayağı zorlanıyor. çok yapmacık ve acemi. Oyunculuğu dışta arayanların hezeyanı bir film.Teşkilat kim onlar kim?
    Cevapla
  • sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARIN en büyük hatası hemen kendilerini bişey sanıp sistemin tuzagına düşmeleri ve halkına gelenek ve adetlerine ters düşüp kendi çıkmazlarını oynuyorlar bizden demesi
    Cevapla
  • MATRAX 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipik bir Mehmet Ali Alabora vakası. Rol yeteneği sıfır, eli ayağı düzgün ama "yakışıklı pozlar kesecem" derken çoğunlukla maymuna dönüyor. Dahası Türk halkının ve devletinin değerlerine ve hassasiyetlerine yabancı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu