Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusu Sinan Tuzcu'dan meraklandıran proje! 49 filmiyle el sıkıştı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve çekimleri Hatay sınırında gerçekleştirilen 49 filminde Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas’ı Sinan Tuzcu da yer alacak. Alparslan Büyük Selçuklu’da Bizans generali rolüyle beğeni toplayan Sinan Tuzcu, Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutacak olan 49 filmiyle kameralar karşısına geçecek.

Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusu Sinan Tuzcu'dan meraklandıran proje! 49 filmiyle el sıkıştı
Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusu Sinan Tuzcu'dan meraklandıran proje! 49 filmiyle el sıkıştı
GİRİŞ 27.06.2022 09:07 GÜNCELLEME 27.06.2022 09:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ülkemizde yakın tarihte meydana olan olayların bilinmeyen yüzünü ortaya çıkaracak olan, başrollerini Hande Doğandemir ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin üstleneceği 49 filmine Alparslan Büyük Selçuklu’nun sevilen oyuncusu dahil edildi.

TRT1’in rekortmen yapımı Alparslan Büyük Selçuklu’da Kekavmenos karakterinin kalesinde bulunan Konstantinos Dukas karakteriyle damgasını vuran Sinan Tuzcu, 49 filminde rol almaya hazırlanıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda önemli değişiklik! 2.sezonda ters köşeye yatıracakBarbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda önemli değişiklik! 2.sezonda ters köşeye yatıracak

Sadi Canpolat’ın yapımcılığında bulunacağı ve Hakan İnan’ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri yapılacak olan 49 filminde Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusu Sinan Tuzcu’nun transfer edilmesi hayranlarını heyecanlandırdı.

DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesinin ardından Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda görev alan 49 kişinin rehin alınması olayının gözler önüne serileceği 49 filmi şimdiden sinemaseverlerin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Alparslan Büyük Selçuklu'da gerginlik mi çıktı? Yapımcı gerçeği bizzat anlattı!Alparslan Büyük Selçuklu'da gerginlik mi çıktı? Yapımcı gerçeği bizzat anlattı!

Aksiyon sahnelerine ağırlık verileceği bilgisi aktarılan 49 filminin oyuncu kadrosu şu şekildedir: Kerem Alışık, Doğukan Polat, İsmail Hacıoğlu, Saadet Işıl Aksoy, Hande Doğandemir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel sanatçılar başarılar dilerim turkiyede bu filimleri yapanlardan hep yabancı filim para akıtan sermaye vardı şimdi yerli büyük iskender moolsavaşi konan turoya sınama filimleride bekleriz çağrı gibi iman lı filimler çok güzel olur alimlere tarihçilere danışarak bu filimler yapilabilir
    Cevapla
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok iyi oyuncu. Kadro da öyle...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı