Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 2.sezon öncesi inanılmaz değişiklik! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Yusuf Esenkal ile Serdar Öğretici’nin kurucusu olduğu ES Film imzasıyla 16 Eylül 2021’den beri TRT1’de yayına giren Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın 2.sezonunda önemli değişiklikler yaşanacak. Kaptan-ı Derya unvanına sahip Barbaroslar Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin yaşantısının yansıtıldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın yeni sezonunda izleyenleri sürpriz üstüne sürpriz bekliyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 2.sezon öncesi inanılmaz değişiklik! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 2.sezon öncesi inanılmaz değişiklik! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
GİRİŞ 29.06.2022 09:18 GÜNCELLEME 29.06.2022 09:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çekimleri İstanbul, Antalya ve Marmaris’te gerçekleştirilen ve kadrosunda birbirinden iddialı isimleri barındıran Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın 2.sezonunda şaşırtıcı değişiklikler meydana gelecek.

Hem Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı ‘Oruç Reis’ karakterinin hem Caner Topçu’nun üstlendiği ‘İlyas’ karakterinin ayrılmasının akabinde Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi yenilenmiş konsepti ile izleyenlerin karşısına geçecek.

49 filmine Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas'ı Sinan Tuzcu katılıyor! Bomba gelişme...49 filmine Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas'ı Sinan Tuzcu katılıyor! Bomba gelişme...

Perşembe akşamlarına damgasını vuran Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 2.sezonunda senaryoyu Zülküf Yücel’in kaleme alacağı öğrenildi. Barbaros Hayrettin Paşa’ya, yani Hızır karakterine odaklanacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın yönetmenliğinde ise Berat Özdoğan’ın yer alacağının bilgisine ulaşıldı.

Gizli Saklı’ya şaşırtıcı transfer! Afilli Aşk ve Maraşlı’nın yıldızı ekranlara bomba gibi dönüyorGizli Saklı’ya şaşırtıcı transfer! Afilli Aşk ve Maraşlı’nın yıldızı ekranlara bomba gibi dönüyor

Barbaros Hayrettin Paşa’nın 40’lı yaşlarının aktarılacağı ve oyuncu kadrosuna da pek çok yeni oyuncunun da transfer edileceği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda birbirinden görkemli yen mekanların kullanılacağı bilgisi paylaşıldı.

Kanuni Sultan Süleyman döneminin gözler önüne serileceği ve yeni bir dünyanın kurulacağı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Ulaş Tuna Astepe’nin olup olmayacağı şimdilik netleşmedi.

İçimizdeki Ateş’te 'Doğan Yener' fırtınası esecek! Kurtlar Vadisi'yle keşfedilmiştiİçimizdeki Ateş’te 'Doğan Yener' fırtınası esecek! Kurtlar Vadisi'yle keşfedilmişti

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Basrol oyunculari ayrildi mi o dizi bitmistir. Erken final yapacagini düsünüyorum. Gemi sahneleri hep animasyondu. Madem öyle bir dizi cekiyorsun, iki tane de gemi yaptir. Biraz gercekci olsun.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    hakan boyav gelsin görün reytingleri
    Cevapla
  • miralay doğu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine tüm savaşlar karada mı olacak... İlk sezonda deniz neredeyse görmedik
    Cevapla
  • Süleyman Saklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Sadee Barbaros Hayrettin Paşa ismiyle olmalı ve başka bir oyuncu bulunmalı. Ulaş Tuna Barboros Hayrettin Paşa karakteri için çok hafif kalıyor. Görüntüsü ve oyunculuğuyla sesi ve hareketleriyle karakteri doldurmalı. Mesela Alparslan dizisinde Çağrı Bey gibi. Turgut Alp düşünülebilir.
    Cevapla
  • Mert hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    1. Sezon kadrosuyla 10sezon olsa izlenirdi ama simdi bilemiyorum gorecegiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar