Gönül Dağı'ndaki macerası sonlanan Gülsim Ali’den yankı uyandıracak proje! Beklenmiyordu...

Diriliş Ertuğrul’da ‘Aslıhan Hatun’, Payitaht Abdülhamid’de ‘Gülcemal’ ve Gönül Dağı’nda ise ‘Dilek Akgün Kaya’ karakterini üstlenen Gülsim Ali’ye dair heyecanlandıran iddia ortaya atıldı. 2020 – 2022 yılları arasında Gönül Dağı’nda rol alan ve geçtiğimiz haftalarda da hikayesi bittiği için veda etmek durumunda kalan Gülsim Ali’ye teklif üstüne teklif gelmeye başladı. Gülsim Ali’nin yeni başlayacak Kral Kaybederse adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olacağı iddiası ileri sürüldü.

Gönül Dağı'ndaki macerası sonlanan Gülsim Ali’den yankı uyandıracak proje! Beklenmiyordu...
Gönül Dağı'ndaki macerası sonlanan Gülsim Ali’den yankı uyandıracak proje! Beklenmiyordu...
GİRİŞ 21.07.2022 09:40 GÜNCELLEME 21.07.2022 09:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

2016 – 2018 yılları arasında Diriliş Ertuğrul’da üstlenmiş olduğu ‘Aslıhan Hatun’ karakteriyle başarı basamaklarını hızla tırmanan Gülsim Ali hakkında hayranlarının heyecan düzeyini artıracak iddia ortaya atıldı. Es Film şirketinin kurucuları Serdar Öğretici ile Yusuf Esenkal’ın yapımcısı olduğu Payitaht Abdülhamid’de rol aldığı ‘Gülcemal’ rolü sayesinde yıldızı parlayan Gülsim Ali’nin Kral Kaybederse projesinde yer alacağı iddiası ileri sürüldü.

TRT1’in popüler projesi Kasaba Doktoru’ndan üzen haber! 12 bölüm çekilen dizi 1 Temmuz'da...TRT1’in popüler projesi Kasaba Doktoru’ndan üzen haber! 12 bölüm çekilen dizi 1 Temmuz'da...

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız gibi projelere ilham olan ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Kral Kaybederse’ adlı romanı da dizi projesi olacak. Söz konusu dizinin başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ üstlenirken, partnerinin ise Gönül Dağı’ndan ayrılan Gülsim Ali’nin olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetmenliğini eşliğinde çekimleri gerçekleştirilecek ve OGM Pictures imzasıyla Star TV'de yayınlanacak olan Kral Kaybederse'ye Gülsim Ali'nin gelip gelmeyeceği konusu henüz netleşmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazin bir kenara.Gönül Dağ ini biraktiysa bittiginin resmi demektir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Memleketin uğraştığı işe bak yav dünyaya filim dizi izlemeye gelmedik başta ben bunların hepsinden yüz çevirip hakka dönelim gönlümüzü boşa geçirmeyelim ömrümüzü
    Cevapla
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek parası ne yapsın. ordan oraya
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne bomba editör haber mi bu şimdi ne yapalım nerde oynarsa oynasın gönül dağı ni bunun için mi izliyordun sen
    Cevapla
  • Tefeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadının oyunculuğunu hiç beğenmedim. Bu memlekette tiyatrocular değilde güzellik yarışmacıları dizi oyuncusu olunca pek güzel durmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu