Kasaba Doktoru ikinci sezon TRT1'de olacak mı? Sevilen dizinin bitip bitmediği belli oldu!

Cuma günlerinin severek seyredilen yapımlarından bir tanesi olan Kasaba Doktoru’nun akıbeti netlik kazandı. Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Kasaba Doktoru’nun 2.sezonda da TRT1 ekranındaki varlığını sürdüreceği öğrenildi. Peki, hem ele aldığı konuyla hem kadrosunda barındırdığı isimlerle dikkatleri çeken Kasaba Doktoru ne zaman sezon finali yaptı?

Kasaba Doktoru ikinci sezon TRT1'de olacak mı? Sevilen dizinin bitip bitmediği belli oldu!
Kasaba Doktoru ikinci sezon TRT1'de olacak mı? Sevilen dizinin bitip bitmediği belli oldu!
GİRİŞ 08.07.2022 11:28 GÜNCELLEME 08.07.2022 11:28
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Başrollerini Ozan Akbaba (Uz. Dr. Hakan Aydıner), Hazal Subaşı (Dr. Leyla Erpek) ve Deniz Can Aktaş’ın (Dr. Ömer Özen) paylaştığı Kasaba Doktoru dizisinin 2.sezonda devam edip etmeyeceği belli oldu. Gerek ekibin içerisinde yer alan birbirinden güçlü isimlerle gerekse çekilen iddialı sahneleriyle gündemde kalmayı başaran Kasaba Doktoru’nun akıbetine ilişkin önemli açıklama geldi.

Şu ana kadar on iki bölüm yayınlanmış olmasına rağmen sadık bir izleyici kitlesine kavuşan ve hikayesi ile dizi severleri ekran başına kilitleyen Kasaba Doktoru sezon finali yaptı. 8 Nisan 2022’den beri yayınlanan ve 2.sezonda da macerasını hız kesmeden sürdüreceği öğrenilen Kasaba Doktoru yapımı yaz boyunca izleyenlerden ayrı kalacak. Rahşah Çiğdem İnan’ın senaristliğini üstlendiği, ARC Film yapımcı şirketi kurucu Fatih Enes Ömeroğlu’nun yapımcılığında bulunduğu Kasaba Doktoru 1 Temmuz Cuma tarihinde sezon finali bölümüyle seyircisinin karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 38
  • Metin Kanal 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi ciddi bir senaryo ile desteklenmeli. Tıbbi terimler yansıtılmal.
    Cevapla
  • Berkant 35 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper harika bir film. yeni bölümlerini dört gözle bekliyoruz.
    Cevapla
  • MuhammedAli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi duyduğum için çok mutluyum.Bence Türkiyenin ekranlarında hep en kaliteli dizilere öncelik verilmeli.Başarılar Kasaba Doktoru !
    Cevapla
  • MuhammedAli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi duyduğum için çok mutluyum.Bence Türkiyenin ekranlarında hep en kaliteli dizilere öncelik verilmeli.Helal olsun
    Cevapla
  • Merve 1 yıl önce Şikayet Et
    Meraba bende onlarin kavusmalarini istiyorum. Artik sikilmaya basladim 13 bölümden beri bi asklarini ilan edemediler gitti yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki