Teşkilat'ta 3.sezon öncesi seyircinin inanmakta güçlük çektiği veda! 3'ü birden gidiyor

Görüntü yönetmenliğini Aras Demiray’ın yaptığı ve müziklerini ise Atakan Ilgazdağ’ın bestelediği Teşkilat dizisinde birden fazla ayrılık gerçekleşti. 29 Mayıs’ta sezon arası veren ve hem aksiyon hem gerilim yüklü sahneleriyle 3.sezonda da ekranlardaki yerini alacak Teşkilat yapımına Hakan Boyav, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya veda etti.

Teşkilat'ta 3.sezon öncesi seyircinin inanmakta güçlük çektiği veda! 3'ü birden gidiyor
Teşkilat'ta 3.sezon öncesi seyircinin inanmakta güçlük çektiği veda! 3'ü birden gidiyor
GİRİŞ 11.07.2022 10:12 GÜNCELLEME 11.07.2022 12:06
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Yayın serüvenini 7 Mart 2021’den beri sürdüren Teşkilat dizisinin 3.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edeceği müjdesi geçtiğimiz haftalarda verilmişti. İlk sezonunda 14 bölüm, ikinci sezonunda ise 15 bölüm yayınlanan Teşkilat projesinde olayların seyrini değiştirecek birden çok veda yaşanacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Temel'i Hakan Karsak’tan Cezailer müjdesi! Hızır’ın eniştesiydiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Temel'i Hakan Karsak’tan Cezailer müjdesi! Hızır’ın eniştesiydi

Heyecanın bir an dahi bitip tükenmediği Teşkilat dizisinde bilindiği gibi Mesut Akusta, Tuncer Salman ve Ezgi Eyüboğlu gibi kilit isimlerin ayrılması olayların gidişatını etkilemişti.  Hem dövüş hem de silahlar konusunda usta bir ajan olan ‘Hulki Gürbüzoğlu’ karakterini üstlenen Nihat Altınkaya’nın Teşkilat’taki yolculuğunun sonuna geldiği açıklandı.

Öte yandan kılık değiştirme konusunda uzmanlık sahibi bir ajan olan ‘Pınar Gümüş’ rolünü oynayan ve senaryo gereği Zehra karakterinin patlattığı bomba yüzünden dizide hayatını kaybeden Ezgi Şenler de Teşkilat’a veda etti.

Son olarak mazide pek çok insanı katlettikten sonra tövbe eden eski MİT ajanı ‘Sadık Özmertli’ nam-ı diğer ‘Tövbekar’ karakterini üstlenen Hakan Boyav’ın da Teşkilat’taki hikayesi sona erdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 39
  • kamil dede 1 yıl önce Şikayet Et
    amanbizde izlenemeyiz ne yani
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bu karakterler basrol kaprisleri yuzunden gitti. Serdardan baska oyuncuya senaryo yazdilmadi.malum cevrelerede selam çakilinca Seyircide sogudu. Gitmesi gereken serdardi
    Cevapla
  • Maksat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Hulki ve Pınar öldüyse Serdar da ölmeli. Yoksa dizinin inandırıcılığı kalmaz. İlk sezon da böyle olmuştu. Büyük bir patlama sonrası kimseye hiç bir şey olmamıştı. Diziyi sevdiğim için ikinci sezon izlenmeye devam ettim. Halbuki büyük bir mantık hatasını görmezden gelmiştim.
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    0-12 yaş grubu zeka seviyesine hitap eden bir dizi ha He-Man izlemişsin ha bu diziyi
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar karakteri gitsin, istemiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!