Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın İlyas Reis'inden bomba proje! Duy Beni'nin Kanat'ı olacak

Gerek yapımcılığını gerekse senaristliğini Necati Şaşmaz’ın üstlendiği Nöbet dizisinde ilk oyunculuk tecrübesini kazanan Caner Topçu’dan izleyenlerin heyecanını katlayarak artıracak bir haber geldi. Raci Şaşmaz’ın kurucusu olduğu Pana Film imzasıyla Show TV’de yayına gören Nöbet projesiyle keşfedildikten sonra Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda boy gösteren Caner Topçu, Duy Beni dizisine katılıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın İlyas Reis'inden bomba proje! Duy Beni'nin Kanat'ı olacak
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın İlyas Reis'inden bomba proje! Duy Beni'nin Kanat'ı olacak
GİRİŞ 30.06.2022 14:48 GÜNCELLEME 30.06.2022 14:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekran macerasına 3 Mart 2019’da adım atan ve 5 Mayıs 2019 tarihinde ise yayın hayatı biten Nöbet dizisinin sevilen oyuncusu Caner Topçu’dan sevenlerini mutlu edecek haber geldi.  Yönetmenlik koltuğunda Ömer Gökhan Erkut’un oturduğu ve müziklerini ise Gökhan Kırdar’ın bestelediği Nöbet yapımıyla geniş kitleler tarafından tanınan Caner Topçu, sürpriz bir projeyle ekranlara dönüyor. 

Teşkilat'ta 3.sezon öncesi olayların seyrini değiştirecek ayrılık! Üçü de kilit roldeydiTeşkilat'ta 3.sezon öncesi olayların seyrini değiştirecek ayrılık! Üçü de kilit roldeydi

Şimdiye kadar birçok tiyatro oyununda rol alan ve 2015 senesinde sinema salonlarında gösterime giren ‘Bilinçsizler’ adlı beyaz perde projesinde oyunculuk performansı sergileyen Caner Topçu, Duy Beni dizisiyle anlaşma sağladı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda üstlendiği ‘İlyas Reis’ karakteri, oyunculuk kariyeri açısından önemli bir dönüm noktası olan Caner Topçu’nun Duy Beni dizisinde hangi rolle ekran önüne çıkacağı netleşti. Ali Gündoğdu’nun kurucusu olduğu Süreç Film imzasıyla Star TV’de 7 Temmuz’da başlayacak Duy Beni dizisiyle el sıkışan Caner Topçu, ‘Kanat’ karakteriyle izleyicisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCE DUDAK BOTOXLARINDAN KURTULSUN "BARNAROS--" VE BÖTOX NE ALAKA))) üstelik de BAŞARISIZDI.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem yeteneksiz, hem sevimsiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı