Kuruluş Osman ile Destan’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan 2 sürpriz proje! Yeni sezonda başlıyor

Yapımcılığının yanı sıra yönetmen ve senarist kimliğiyle de tanınan Mehmet Bozdağ, Kuruluş Osman ile Destan'ın yanı sıra 2 yeni projesini daha izleyici kitlesiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bozkır Arslanı Celaleddin, Mehmetçik Kut’ül Amare, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı gibi projelerin hem yapımcılığını hem senaristliğini üstlenen Mehmet Bozdağ müjdeli haberi verdi.

Kuruluş Osman ile Destan’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan 2 sürpriz proje! Yeni sezonda başlıyor
Kuruluş Osman ile Destan’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan 2 sürpriz proje! Yeni sezonda başlıyor
GİRİŞ 06.07.2022 10:07 GÜNCELLEME 06.07.2022 10:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2014 ile 2019 yılları arasında Tekden Film imzasıyla TRT1’de ekrana taşınan Diriliş Ertuğrul dizisinin gerek yapımcılığını gerekse senaristliğini yapan Mehmet Bozdağ, şimdilerde 2 yeni projesi için kolları sıvadı.

Bilindiği üzere Destan 7 Haziran Salı, Kuruluş Osman dizisi ise 14 Haziran Çarşamba tarihinde sezon finali bölümüyle yayın macerasına geçici bir süreliğine ara vermişti. Mehmet Bozdağ, Ağustos ayında yeni sezon çekimlerine başlanması beklenen bu yapımların haricinde seyircilerin karşısına geçireceği sürpriz projeleri için hazırlık süreci içerisine girdi.

Kuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştıKuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştı

- Destan ile Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın projelerinden birincisi, senaryosunu Sedef Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Yılmaz ikilisinin kaleme aldığı Ateş Kuşları olarak açıklandı. Oyuncu seçimleri şimdilik devam eden Ateş Kuşları dizisinin yeni sezonda ATV kanalında yayınlanacağının bilgisine ulaşıldı.

Diriliş Ertuğrul’dan Bu Cihana Sığmazam’a çok konuşulacak transfer! Kara Bela rolüyle keşfedilmiştiDiriliş Ertuğrul’dan Bu Cihana Sığmazam’a çok konuşulacak transfer! Kara Bela rolüyle keşfedilmişti

-İkinci de, toplamda on bölüm çekilmesi planlanan ve TRT Dijital platformu için hazırlanan İbni Sina olarak açıklandı. Hakan Arslan’ın yönetmenliğini üstleneceği öğrenilen bu dizi, felsefe, tıp, astronomi ve kimya alanında ileri uzmanlık bilgisine sahip olan İbni Sina’nın hayat hikâyesini konu olarak işleyecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit diziye hicmi hiç yakışmıyor sadece kara oluşu olur gibi ses tonu hareketleri hicmi hiç uyumlu değil
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Osman beyi canlandıran Burak Özçivit ne seslendirme nede Karakter olarak uymamış, sanki osman bey değilde Malkoç oğlunu canlandırsa daha iyi olacak, Osman bey 600 yıllık bir İmpatatorluğun kurucusu, Bilgelik, Letafet, Nezaket, Sabır gibi her türlü özeliği sunmalı, Osman bey yalnızca cesur bir kabadayı değil, İkinci eleştirimde Şeyh Edeballı Hazretlerini canlandıran karektere, adamı tanımam etmem ama Veli bir zatın yüzünde Nur olur, bu adamda hiç böyle bir emare yok, Adam sanki Meyhaneden çıkmayan alkolik birini canlandırsa daha iyi uyacak, Yazık ecdadımızı canlandırırken her yönlerini araştırın,
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizideki kumral abdalin ateist olması gerçeği peki gerçekten çok yazık
    Cevapla
  • Turgut Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini tekrar eden, sosyolojik ve kültürel mesajları yok denecek kadar az ve doğallıktan uzak edalarla donatılmış karakterler... Mehmet BOZDAĞ kendi adını yıpratmaya başladı bence.
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    orhan dizisi hazırlıkları yapılmalı ama bir sezon öyle uzattıkca tadı kaçıyor zaten 36 padisah bir sezon olsa 36 yıl yapar
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk yorumu yapan ben olayım evet destan en güzel en iyi yerli ortaçağ dizisi bu kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…