Diriliş Ertuğrul'dan sonra ekranlara uzun süre ara vermişti! Batuhan Sezer'den radikal karar

2018 yılında ‘Kara Bela’ rolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilk defa kameralar karşısına geçen Batuhan Sezer, Bu Cihana Sığmazam’la anlaşma sağladı. Toplamda 5 sezon ve 150 bölüm süren Tekden Film imzalı Diriliş Ertuğrul dizisi sayesinde geniş kitlelerin yakından tanıdığı Batuhan Sezer, Bu Cihana Sığmazam’da ‘Ömer Asaf’ karakteriyle ekran önüne çıkacak.

Diriliş Ertuğrul'dan sonra ekranlara uzun süre ara vermişti! Batuhan Sezer'den radikal karar
Diriliş Ertuğrul'dan sonra ekranlara uzun süre ara vermişti! Batuhan Sezer'den radikal karar
GİRİŞ 19.07.2022 11:42 GÜNCELLEME 19.07.2022 11:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İlk oyunculuk tecrübesini 2018 senesinde rol aldığı Diriliş Ertuğrul yapımıyla elde eden Batuhan Sezer’den takipçilerinin heyecan seviyesini yükseltecek bir haber geldi.

Hem proje tasarımını ve senaristliğini hem yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul projesinde oynadığı ‘Kara Bela’ karakteriyle adından söz ettiren Batuhan Sezer’in yeni adresi belli oldu.

Kuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştıKuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştı

Diriliş Ertuğrul’da Teokles ve çocuklarını Dragos’a götürmek üzere kaçan ekibin lideri rolüyle izleyenlerin karşısına geçen Batuhan Sezer, Ben Bu Cihana Sığmazam ekibine yerleştirildi.

Diriliş Ertuğrul’dan sonra herhangi bir dizi projesinde görünmeyen Batuhan Sezer, görüntü yönetmenliğini Zekeriya Kurtuluş’un yaptığı ve uygulayıcı yapımcılığını Ece İnanç’ın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Ömer Asaf’ rolü ile ekranlara bomba gibi dönüş yapacak.

Çekimleri İstanbul, Semerkand ve Buhara’da yapılacak olan ve müziklerini Ercan Saatçi’nin bestelediği Ben Bu Cihana Sığmazam'la el sıkışan Batuhan Sezer, dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Hem proje tasarımını gerekse yapımcılığını hem senaristliğini Oktay Kaynarca ve Onur Tan'ın üstlendiği, Güzel Adamlar Medya imzasıyla ATV’de ekrana taşınacak Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle heyecan fırtınası estirecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi isimleri de dizi senaryoları da ülke insanını değil algı yönetiminin isteği doğrultusunda kurgulanıyor. Haberdeki oyuncuyu siz yazmasanız diriliş ertugrul'da oynadığını geçtim bir dizi oyuncusu olduğuna ikna olacak insan çok az olur. başlığı haberleri düzeltmeden önce lütfen kontrol ediniz
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrul'un yıldızı ne ya? Kirk kez tekrar izledim diziyi bu adamı görmedim.
    Cevapla
  • Doğan Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    O değilde doğan Alp yapılan haksızlığa tepki gösteriği ödül töreninden sonra hem diziden çıkarıldı hemde hiçbir yerde oynamıyor sahip çıkılmalı diye düşünoyorum
    Cevapla
  • Mikail 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaynarca nın oynadığı dizilerin müziği genelde iyi olur ama saatçi ile olurmu??? Göreceğiz
    Cevapla
  • sıla 1 yıl önce Şikayet Et
    Oktay Kaynarca nın olduğu her proje izlenmeye değer kalitesi tartışılmaz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!