Sevmek Zamanı hayranlarını hüzünlendirecek haber! Büyük umutlarla başlamıştı ama...

Süreç Film imzasıyla 20 Haziran’dan bu yana yayınlanan Sevmek Zamanı dizisinden izleyici kitlesini hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Beklenen etkiyi yakalayamayan ve reytinglerde hedeflenen seviyeye gelemeyen Sevmek Zamanı final yapıyor. Yıldız Hülya Bilban’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Sevmek Zamanı projesinin final tarihi netlik kazandı.

Sevmek Zamanı hayranlarını hüzünlendirecek haber! Büyük umutlarla başlamıştı ama...
Sevmek Zamanı hayranlarını hüzünlendirecek haber! Büyük umutlarla başlamıştı ama...
GİRİŞ 14.07.2022 11:31 GÜNCELLEME 14.07.2022 11:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Başrollerini Deniz Işın (Firuze Yavuz) ve İlhan Şen (Kağan Kerimoğlu) ikilisinin paylaştığı Sevmek Zamanı yapımından takipçilerini üzüntüye uğratacak bir haber geldi. Yapımcılığını İsmail Gündoğdu ve Ali Gündoğdu’nun üstlendiği Sevmek Zamanı dizisinde beklenmedik karar sonucunda ekran ömrü resmen tükeniyor.

Teşkilat’ta MİT ajanı rolünü oynayan Çağlar Ertuğrul’dan kötü haber! Yapımcısı resmen duyurduTeşkilat’ta MİT ajanı rolünü oynayan Çağlar Ertuğrul’dan kötü haber! Yapımcısı resmen duyurdu

20 Haziran 2022 tarihinden beri ekran serüvenini sürdüren Sevmek Zamanı dizisinin reytinglerde yüzü gülmedi ve yeterli ölçüde başarı sağlayamadı. Nalan Merter Savaş’ın senaryosunu kaleme aldığı romantik ve dram türündeki Sevmek Zamanı projesinde arzu edilen reyting oranı elde edilemeyince final kararı alındı.

Müziklerini Alper Ketenci ve Cem Öğret’in bestelediği ve şu ana kadar toplamda 2 bölüm yayınlanan Sevmek Zamanı 5.bölümde yayın macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Firuze ve Kağan karakterinin imkansızlıklar içinden doğan aşk öyküsünün konu olarak işlendiği Sevmek Zamanı yapımının 3 bölüm sonra ekranlara veda edecek olması dizi severlere hüsran yaşattı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli dizilerin temel mantığı hep aşk üzerine kurulu başka bir şey bilmezler...
    Cevapla
  • zaten 1 yıl önce Şikayet Et
    sevilmedi.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaz dizileri diye bir sürü dizi cikartiyorlar. Hepsi erotik dizi resmen. Seviye yerlerde. Senaristlerin akli baska seylere calismiyor malesef
    Cevapla
  • Nazife 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık dizilere kimse bakmıyor. Eğlence veya yarışma olmalı veya olacaksa komik matrak dizi olmalı.değilse hepsi başlar biter.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye'de dizi demek filim demek ahlaksızlık kimin eli kimin cebinde belli olmayan akıllara zarar entrikalarla Türk halkının ahlakının terbiyesinin yerle yeksan edilmesi ana amaç maalesef..ibret alınacak örnek alınacak eğriyi doğruyu gösterecek yapımcı oyuncu yok demekki .. tabi bu halkın genetigini bozmak için özel projede olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat