Teşkilat'ta ortalığı darmaduman edecek ayrılık! 3.sezonda kartlar yeniden dağıtılacak

Teşkilat’ta MİT ajanı ‘Serdar Kılıçarslan’ karakterini 7 Mart 2021’den bu yana üstlenen Çağlar Ertuğrul’dan sevenlerini üzüntüye sokacak haber geldi. Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk, Medcezir, Kurt Seyit ve Şura gibi projelerde kameralar karşısına ve şimdilerde Teşkilat’la adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul resmen ayrıldı.

Teşkilat'ta ortalığı darmaduman edecek ayrılık! 3.sezonda kartlar yeniden dağıtılacak
Teşkilat'ta ortalığı darmaduman edecek ayrılık! 3.sezonda kartlar yeniden dağıtılacak
GİRİŞ 30.07.2022 09:17 GÜNCELLEME 30.07.2022 09:17
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın kurucusu olduğu TIMS&B Productions, resmi hesabı aracılığıyla izleyenleri yakından ilgilendirecek bir açıklamaya imza attı. Arka arkaya ayrılıkların görüldüğü Teşkilat projesinde 3.sezon öncesi Çağlar Ertuğrul’un akıbeti kesinliğe kavuştu.

TV8 Survivor Türkiye sonrası Ogeday Girişken’den yankı uyandıracak proje! O Kız'ın Ozan'ı olduTV8 Survivor Türkiye sonrası Ogeday Girişken’den yankı uyandıracak proje! O Kız'ın Ozan'ı oldu

Bilindiği gibi 29 Mayıs’ta TRT1’de yayına giren 48.bölümde, Çağlar Ertuğrul’un rol aldığı Serdar Kılıçarslan karakterine kaza sahnesi yazılmıştı. İzleyenler bu gelişmenin arkasından Çağlar Ertuğrul’un üçüncü sezonda yer alıp almayacağına araştırmaya koyulmuştu. Yapım şirketi, seyircilerin kafasında oluşan soru işaretlerini giderecek bir duyuruda bulundu ve Çağlar Ertuğrul’un akıbeti hakkında önemli bir bilgilendirme yaptı.

Cezailer'e Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Temel'i geliyor! Hakan Karsak'tan sevindiren haberCezailer'e Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Temel'i geliyor! Hakan Karsak'tan sevindiren haber

TIMS&B Productions tarafından sosyal medya platformunda gerçekleştirilen açıklamalar neticesinde Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’taki hikayesi bitti. Projeyle vedalaşan Çağlar Ertuğrul’un yerine erkek başrol oyuncusu getirileceğinin ve beraberinde ise Teşkilat yapımına yepyeni karakterlerin transfer edileceğini öğrenildi.

Twitter üzerinden açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, "'Teşkilat' dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca 'Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 85
  • YerliDegerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok iyi oldu. Bu milletten olan, değerlere sahip çıkan ahlaklı sanatçı lazım bize. Teşkilat şimdi izlenir artık. Onun yüzünden izlemeyi terk etmiştim.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin en büyük hatalarından biri zaten buydu. Yerli, milli, inançlı sanatçılar çıkaramadı. Kim bu ülkede ahlaksızlıkta elinden geleni yapıyorsa onlar sanat camiasında zirvelere ulaşıyor.
    Cevapla
  • fırat kalkanı 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş...
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Müstehcenlik dizileri mahvediyor. 1970 ler sonrası ahlaksızlığı yayanlar kimler ise aynı senaryo devrede bilesiniz. Bu Millet böyle ahlaksızlık yaşamadı. Sanırım Müslümanlara birileri kafirlerden münafıklarlardan hastalıklar bulaştırmak için aralıksız mücadele veriyor. Türkiye de özellikle bütün reklam ve stüdyo şirketleri gözden geçirilmesi gerek. Medya internet sosyal medya vs yayınlarda Müslüman değerler kriterleri getirmelidirler. Bu gidişat gidişat değil. Babaları itibarsızlaştırma girişimleri Kadınları kızları Çocukları korunamaz hale getirmek demektir. Devlet herkesi korumaya yeltenirse komünizm ortaya çıkar. Dediğim gibi ailede Erkek reistir.
    Cevapla
  • Konya 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde bir karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!