Mahkum'un Hacı'sından müjdeli haber! Cezailer'de Hakan Karsak fırtınası esecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Oktay Kaynarca’nın rol aldığı ‘Hızır Çakırbeyli’ karakterinin eniştesi olan Hakan Karsak, Gain platformunda yayına girecek Cezailer’le el sıkıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üstlendiği ‘Temel Kalkandere’ karakteriyle akıllara kazınan Hakan Karsak, sıra dışı senaryosuyla ezberleri bozacak Cezailer’de kameralar karşısına geçecek.

Mahkum'un Hacı'sından müjdeli haber! Cezailer'de Hakan Karsak fırtınası esecek
Mahkum'un Hacı'sından müjdeli haber! Cezailer'de Hakan Karsak fırtınası esecek
GİRİŞ 19.07.2022 16:31 GÜNCELLEME 19.07.2022 16:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

6 sezon ve 199 bölüm süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hatice’nin eşi rolünü üstlenen ve Hızır’ın en yakınındaki isimlerden bir tanesi olan Hakan Karsak’tan yeni proje müjdesi geldi. 8 Eylül 2015’den 15 Haziran 2021’e kadar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncu kadrosunda yer alan Hakan Karsak, Gain platformunda sayılı günler sonra yayın faaliyetine başlayacak Cezailer’le anlaşma sağladı.

2022 Survivor Türkiye 8.cisi Ogeday Girişken’den çok konuşulacak proje! O Kız’la el sıkıştı2022 Survivor Türkiye 8.cisi Ogeday Girişken’den çok konuşulacak proje! O Kız’la el sıkıştı

Başrollerini Rıza Kocaoğlu ile Yiğit Özşener ikilisinin paylaşacağı Cezailer’le sözleşme imzalayan ve alışılagelmişin dışında bir karakterle ekran önüne çıkacak olan Hakan Karsak takipçilerinin heyecanını şimdiden yükseltmeyi başardı.

Son olarak Mahkum dizisinde rol aldığı ‘Hacı Alagöz’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Hakan Karsak’ın sürpriz dizisi Cezailer’in senaristliğini Ayberk Çınar ile Murat Can Oğuz üstleneceği öğrenildi.

Gül Oğuz ve Mustafa Oğuz’un kurucusu olduğu Most Yapım imzasıyla ekran macerasına merhaba demeye hazırlanan ve gerçek bir olaydan uyarlandığı ortaya çıkan Cezailer’in yönetmenliğini de yine Murat Can Oğuz yapacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Efsane 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar Beceriksiz Varsa Bu Dizide Buluşmuş
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Eger bu oyuncuysa bende yönetmenim
    Cevapla
  • Bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Oldu olacak dizi kaldığı yerden devam etsin.
    Cevapla
  • Suat 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okuyunca diziyi hani bi merak da etmedim değil yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması