TV8 Survivor Türkiye sonrası Ogeday Girişken’den yankı uyandıracak proje! O Kız'ın Ozan'ı oldu

2017 yılında düzenlenen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışma programında şampiyonluk kupasını kaldıran ve bu yıl tekrardan katılma fırsatı elde ederek yarışmayı 8.likle bitiren Ogeday Girişken’in yeni adresi belli oldu. TV8’de yayına giren Survivor Türkiye’yle isminden geniş kitlelere bahsettiren ve Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı, Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde boy gösteren Ogeday Girişken, O Kız projesine transfer edildi.

TV8 Survivor Türkiye sonrası Ogeday Girişken’den yankı uyandıracak proje! O Kız'ın Ozan'ı oldu
TV8 Survivor Türkiye sonrası Ogeday Girişken’den yankı uyandıracak proje! O Kız'ın Ozan'ı oldu
GİRİŞ 12.07.2022 09:21 GÜNCELLEME 12.07.2022 09:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Aşk 101 ve Sihirli Annem gibi dijital platformda yayınlanan yapımlarda rol alan, ilk kez Survivor Türkiye isimli yarışma programıyla tanınırlık kazanan Ogeday Girişken ekranlara damgasını vuracak bir projeyle dönüş yapıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Temel'i Hakan Karsak’tan Cezailer müjdesi! Hızır’ın eniştesiydiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Temel'i Hakan Karsak’tan Cezailer müjdesi! Hızır’ın eniştesiydi

Bir Litre Gözyaşı’da 'Teoman', Savaşçı’da 'Astsubay Çavuş Demir Döğer' ve Alparslan Büyük Selçuklu’da 'Prens Çortunel' karakterini üstlenen Ogeday Girişken, O Kız dizisiyle anlaşma sağladı. 2017 senesinde gerçekleştirilen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışma programında birincilik ödülünü almaya layık görülen Ogeday Girişken’in O Kız’da hangi rolü oynayacağı ise netlik kazandı.

Focus Film imzasıyla yakında Kanal D’de yayın macerasına atılacak olan O Kız dizisiyle sözleşme imzalayan Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken, burada Dilin Döğer ve Erkan Petekkaya ile başrolleri paylaşacak.

Nilgün Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı O Kız projesine dahil edilen Ogeday Girişken, ‘Ozan’ karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz adam ve kanalını seyretmiyorum.
    Cevapla
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zararlı adamın reklamından ücret alınıyormu?
    Cevapla
  • anadolum 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne idü belirsiz ahlaksız adamın ahlaksız kanalının ahlaksız proğramı, şımarık ahlaksız karakterler, bunlarında sonu gelir inşaallah,
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaki yozlaşmanın sembolünün reklamına devam
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Birazda orda Palmiye taklidi yapar artık. Survivor’da yata yata şampiyonluklarda veriliyor artık oh mis. Neymiş SMS’miş. Orda o kadar mücadele eden, sakatlanan insanlar ne olacak ? Emek hırsızlığıdır bu. Alenen kul hakkına girmektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’