Yeni İstanbul'da heyecanlandıran gelişme! Tansel Öngel'in ardından Ulaş Tuna Astepe mi geliyor?

Show TV kanalında yeni yayın döneminde başlayacak Yeni İstanbul isimli dizi projesi için yetenekli oyuncu Ulaş Tuna Astepe’ye teklif yapıldı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Midilli fatihi Sipahi Yakup Ağa’nın 3.oğlunu oynayan Ulaş Tuna Astepe ile Yeni İstanbul dizisi için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Yeni İstanbul'da heyecanlandıran gelişme! Tansel Öngel'in ardından Ulaş Tuna Astepe mi geliyor?
Yeni İstanbul'da heyecanlandıran gelişme! Tansel Öngel'in ardından Ulaş Tuna Astepe mi geliyor?
GİRİŞ 25.07.2022 14:16 GÜNCELLEME 25.07.2022 14:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Show TV’de yayın hayatına adım atacak Yeni İstanbul yapımında oyuncu seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. Senaristliğini Cansu Çoban ile Ayça Üzüm’ün üstleneceği Yeni İstanbul projesi için şimdilerde sürpriz bir isme teklif sunuldu. Amerika’da 3 sezon boyunca yayına giren tıbbi drama türündeki ‘New Amsterdam’ isimli dizi projesinden uyarlanan Yeni İstanbul için Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı oyuncusu Ulaş Tuna Astepe’yle görüşülüyor.

Sana Söz’ün Emniyet Amiri Erkan Petekkaya’dan ‘O Kız’ müjdesi! 7 ay sonra sürpriz kararSana Söz’ün Emniyet Amiri Erkan Petekkaya’dan ‘O Kız’ müjdesi! 7 ay sonra sürpriz karar

O3 Medya imzasıyla Eylül ayında ekran macerasına atılması beklenen Yeni İstanbul’un yönetmenlik koltuğunda Çiğdem Bozali'nin oturacağının bilgisine ulaşıldı. Ağustos ayında sete çıkacak Yeni İstanbul dizisinden teklif götürülen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı oyuncusu Ulaş Tuna Astepe’nin ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

tv100'den Birsen Altuntaş'tan alınan haber göre; Yeni İstanbul dizisinde ideal bir başhekim olan ‘Barış Güvener’ karakterini oynaması için Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın Hızır Reis'i Ulaş Tuna Astepe'yle görüşmeler devam ediyor. Bilindiği gibi Sen Anlat Karadeniz dizisiyle asıl çıkışını yakalayan Ulaş Tuna Astepe, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Midilli fatihi Sipahi Yakup Ağa'nın 3.oğlu Hızır Reis karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazanmıştı.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Yeni İstanbul'un kadrosunda yer alacağı netleşen tek oyuncu Tansel Öngel oldu. 24 Mayıs 2022 tarihinde final yapan Masumlar Apartmanı projesinde üstlendiği ‘Naci’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Tansel Öngel’in hangi rolü oynayacağıyla alakalı şimdilik bir açıklama gelmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Bozok_01 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin gitti büyük bir fırsat oldu kendisi ise zora gelmedi kaçtı işte imkan oyna yeni bir Engin ol yazık etti az şöhret ile ganimeti toplamaya calisiyor
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinden Engin çıkınca dizi bitti bence bunun oyunculuktu biraz vasat barbaroslar Engin’in sayesinde tuttu . Dizi devam edecekse Engin Altan’ı tekrar getisinler bu tarz rolleri iyi oynuyor yoksa final yapar bence .
    Cevapla
  • Haydaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    É kim kaldi dizide, bitti otomatikmen
    Cevapla
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede ise yaramazlar var almislar filme bir tek engin iyidi gerisi fis naylon erkekleri oynatmayin azicik delikanlilari oynatin
    Cevapla
  • mevlüt 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun oyunculugu zayıf zaten karadenizde sisirdiler bunu tutmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası